Re-organsiser din hjerne og udfold dit potentiale

For at udfolde vores potentiale med henblik på at maksimere vores præstation og øge vores produktivitet, må vi først lære og forstå vores talenter. Derefter udvikle vores talenter til styrker. Når vi forstår vores potentiale, kan vi maksimere vores præstation eller lev et liv, hvor vi gør meget af det, som vi er naturligt gode til. Det betyder muligheden for et lykkeligt liv uden stress. Vi ved fra forskning fra Gallup, at når vi fokuserer på vores styrker i stedet for vores svagheder, bliver vi 3 gange mere lykkelige og har høj livskvalitet. Hvis vi er ulykkelige, oplever vi træthed, stress, og det fører ofte til dårligere helbred. Når vi ikke gør det, vi er gode til – finder vi os ude af vores komfortzone og det er ok i en kortere periode, men ikke altid.

Vores hjerne og programmeringer
For nyligt opdagede jeg, at mange af os har programmer i vores hjerne, der forhindrer os i at ændre os og at se vores potentiale. Det virker så let på papiret bare at skifte til at fokusere på, hvad vi er gode til, men vores hjerne fungerer ikke sådan. I vores hjerne har vi reptil hjernen, og dette er en gammel del af vores hjerne, og for en tid for mange hundrede tusinde år siden, var det den eneste del af hjernen, vi havde. I dyreriget, Homo Sapiens, er vi ikke noget specielt. Reptil hjernen havde kun at gøre med overlevelse, spise, reproducere, sove og holde os sikre. Det var det, indtil vores hjerne udviklede de ydre lag, der adskiller  i dag os fra resten af ​​dyreriget. Vi har nu flere lag i hjernen, da den har udviklet sig og udviklet sig, og det er også i de her lag,  vores bevidsthed er og hvor alt det, der gør os menneskelige. Reptil hjernen forsvandt imidlertid ikke, den er stadig der, og den indeholder 80% af alle vores hjerneceller. Den ved stadig ikke, hvordan vi tænker, og hvad vi føler, den ved ikke, hvad der er godt, dårligt, rigtigt, forkert, reelt eller forestillet. Den indsamler oplysninger om dig og disse data gemmes og der skabes forskellig mønstre og dermed også responser med formålet om at holde dig sikker i de situationer du er i.  Hvis du kommer i en ny situation eller oplever mødet med en person, der genkalder et tidligere møde, der føltes utrygt eller potentielt utrygt, vil den nye situation fremkalde samme reaktion du fik sidst, fordi det lykkedes at holder dig sikker. Nogle gange ønsker vi måske ikke dette mønster og reptil hjernen har lavet en “fejl”.  Nogle gange kan dette have været et mønster fra barndommen eller noget, der var en mestringsstrategi en gang, men nu er det ikke længere gavnligt for dit liv. 

På grund af den kognitive afstand og tidsforsinkelse mellem mønstergenkendelse og opmærksomhed, er disse mønstre allerede blevet aktiveret og sendt, før du bevidst er opmærksom på det, er du altid et split sekund af et skridt bag ved med hensyn til at vide, hvad din reptil hjerne har startet. Derfor er det undertiden ganske vanskeligt at tilsidesætte visse tanker, følelser og handlinger.

Og det bliver derfor også meget vanskeligt for dig at ændre fokus fra dine svagheder til dine styrker, hvis vi har opbygget et mønster, som vi ikke er gode nok, eller det ikke er sikkert for os at fokusere på mine styrker – du vil aldrig lykkes med at ændre.  Den gode nyhed er i dag, at vi ikke kan ændre de begivenheder, der er sket i dit liv, men vi kan ændre dit svar med BWRT.

BWRT er en ny psykoterapi i nutidens moderne hurtige verden, og vi kan nu omorganisere disse mønstre i din reptil hjerne til det, du vil tænke og føle og gøre, og til dermed også at fokusere på dine styrker i fremtiden – blive lykkeligere. DU tager en beslutning om at fokusere på dine styrker, og BWRT implementerer ændringen. Du ser resultater med det samme – det er meget effektivt. Det kan bruges til at håndtere alle psykologiske og adfærdsmæssige problemer, der får dig til at føle dig ulykkelig. Du bestemmer, hvad du vil ændre, og hvordan du foretrækker at føle i stedet for at maksimere din ydelse og produktivitet. Det er indholdsfrit, så du ikke behøver at diskutere detaljerne om dine problemer. Du har altid kontrol. DU vælger de resultater, du ønsker, og din hjerne gør arbejdet for dig.

Klar til at omprogrammere til mønstre, der vil arbejde for dig?

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!