6 råd der virker nu i din jobsøgningsproces

Hver fredag kl. 11 er jeg live på Facebook. Sidste fredag var en live Q/A.

Jeg besvarede spørgsmål (set fra mit Headhunter perspektiv) fra dem, der var med og som var nysgerrige på, hvad betyder denne tid for jobsøgere. Jeg delte derudover 6 gode råd til, hvordan jeg ser jobsøgning lige nu og her – du kan se episoden her på Youtube eller læse de 6 gode råd her:

6 tips, der virker nu (i min optik): 

1. Der er jobs at få.

2. Find dem via dit netværk.

3. Vi er bænket, men brug tiden på at forberede/optimere dig.

4. Online networking. Inviter på virtuel kaffe.

5. Nysgerrig – tjek virksomheder og deres medarbejdere ud nu på sociale medier.

6. Skab dit fundament for succesfuld jobsøgning via indsigt i dit unikke talentsæt og Mindset.

HUSK: Jeg er live igen på FREDAG kl. 11 på Facebook.

No alt text provided for this image

På fredag har jeg inviteret Ric Jacobsen med som gæst. Ric er en del af Talent Insights, som jo er dem, der har givet mine følgere mulighed for at få deres 9 øverste talenter gratis. Ric har stor stor erfaring inden for talenter og jeg vil forsøge at dele min viden set fra mit Headhunter perspektiv.

På fredag har vi mulighed for at kigge på et par profiler, så er du med Live, så sig til, hvis vi skal tage din profil op og komme med vores forslag til, hvor vi ser dine talenter ellers kan komme i spil rent jobmæssigt. Vi tager så mange, som vi kan nå og ud fra de øverste 5 talenter.

Den vises i gruppen “Strong Not Wrong” eller på min virksomheds Facebook side. Episoden uploades også i min gruppe her på LinkedIn, som jeg netop har oprettet for at inspirere jobsøgere og folk, der ønsker karriereudvikling. Du finder LinkedIn gruppen her. HUSK, der er lige så mange gode råd som konsulenter – brug mine råd, hvis de matcher med dig.

Jeg glæder mig til på fredag. Jeg håber, at du har tid til at være med! Som tak for at være en del af mit netværk, så besvarer jeg gerne et spørgsmål til din jobsøgning eller karriere, skriv blot her på LinkedIn. Er du nysgerrig på dine talenter og ønsker at få dine øverste 9 gratis så klik her.

Ugens citat:

No alt text provided for this image

God dag.

/Bettina

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!