Sellina skulle tæt på at død og på en total lammelse før hun ændrede sit liv

Det var en nærdødsoplevelse og en lammelse, der gjorde forskellen for Sellina. Det startede med, at hun var helt ude af den fysiske verden, hvor hun kom tilbage med følelsen af at være taknemmelig over stadig at være i live. Hun vidste, at hun måtte forandre den måde, hun opfattede sig selv på og lære at føle sig værdifuld. Det blev startskuddet for en længere udviklingsrejse.

Hendes barndom var fuld af svigt, afsavn, psykopatiske personer tæt på, overgreb og ensomhed. Hun havde en stærk spiritualitet, der ofte forskrækkede folk, der tog afstand fra hende. Hun blev mobbet igennem hele sin skolegang og følte sig isoleret. Følelsen af ikke at være god nok havde skabt et tomrum, som hun forsøgte at udfylde ved at skade sig selv. Hun røg ind og ud af psykiatrien, og udover at have fået fejldiagnosen manio depressiv, fik hun også diagnoserne angst, depression, PTSD samt fibromyalgi. Hun var heftigt medicineret igennem mange år.

I 2003 var hun så tæt på at dø, men kom tilbage til livet og så igen en dag i 2010 vågnede hun op – lam fra hovedet og ned, og lægerne konkluderede, at kroppen simpelthen havde sagt fra. Vores tanker er hjernens sprog og følelserne er kroppens sprog – begge steder var der fyldt op. Det blev starten på Sellinas tilbagevenden til livet. Først skulle hun forstå sine tanker og de mønstre, der var skabt i hjernen, og dermed anerkende hendes følelser, som tilsammen skabte hendes historie. Hun forstod, at taknemmeligheden for livet skulle føre hende til selvhelbredelse og et bedre liv, hvor hun skulle gøre meget mere af det, som hun var naturlig god til. Hun forstod også, at hun skulle flytte sig til et helt “nyt jeg” og det var nu, det skulle ske.

Sellina startede med at forløse trauma efter trauma, som kroppen gemte på. Hun tog navneforandring for at give sig selv en ny start. Hun tog en healeruddannelse for at forstå hendes evner og hvordan krop og hjerne fungerer. Skridt for skridt fandt hun den hjælp, der skulle flytte hende videre til næste niveau.

I dag har hun det bedre. Hun er gift med verdens dejligste mand og har 2 skønne piger. Hun er flexjobber og har derudover skabt et univers på Facebook, hvor hun hjælper andre mennesker med de evner, hun har fået fra naturens side. Forandringer er udfordrende og kræver mod, fordi en del af vores hjerne vil gøre alt for at fastholde os i de gamle mønstre. Denne den hjernen er ligeglad med, om det nu også er godt for dig at blive dér, hvor du er.

For at forstå Sellina bedre, anvendte jeg TalentIndikatoren fra TalentInsights. Hendes fantastiske talenter er:

Med dette talentsæt er Sellina verdensmester i bl.a. at:

  • møde folk, der hvor de er – uden fordomme
  • se menneskers særlige træk, forstå hvordan de tænker og reagerer og hvad, der motiverer dem
  • være nysgerrig og elske at lære give nye spændende vinkler på ting – kreativ
  • forstå, at alt har en årsag og alt hænger sammen
  • mærke andres følelser
  • være positiv og optimistisk

Jo mere Sellina fik forløst, jo mere forstod hun, hvad hun er naturligt god til. Hun har i dag sine talenter i spil i sit Facebook Univers, hvor hun inspirerer og flytter andre. Ved at forstå sig selv og sine talenter, forstår hun også andre. Hun kan nu se, hvorfor bestemte ting i hendes tidligere liv skete og hun kan slippe fortiden.

Sellina har nu forandret sit Mindset og er fri til at udfolde sit fulde potentiale. Følg Sellinas arbejde for andre mennesker her & se mere om TalentInsights her.

Jeg håber, at du er blevet inspireret af denne historie. At du stopper op og tænker over, om der er noget, du kan forandre for at få mere glæde i dit liv. Du kan starte med at prøve TalentIndikatoren gratis og få vist dine 9 toptalenter (klik her).

Hvis du vil grave dybere, hjælper jeg dig gerne med at optimere dit Mindset med metoden BWRT. Når vi forandrer vores Mindset, bliver det muligt at se vores sande talenter og forstå vores potentiale – nøglen til at skabe et lykkeligere liv. Det er en hurtig og meget effektiv metode, og kan gøre vores udviklingsrejse lidt nemmere. God fornøjelse.

Om forfatteren:
Jeg hjælper virksomheder med at ansætte de rigtige kandidater igennem talentbaseret rekruttering. Jeg sikrer, at virksomhedens behov og kandidatens toptalenter matcher – basis for optimalt samarbejde. Jeg tjekker samtidig, om teamets og chefens talenter kan iscenesættes endnu mere. Det øger arbejdsglæden og fortjenesten.

Jeg hjælper mennesker, jobsøgere og atleter med at forstå deres unikke toptalenter og deres optimale iscenesættelse – også ved at øge deres mentale styrke med en effektiv metode, der virker her og nu. Det fjerner stress, giver glæde og større præstationer.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!