Udvid jeres kandidatfelt

Vil I gerne være sikre på, at I har det stærkeste kandidatfelt? At I ansætter den bedst kvalificerede og bringer de optimale talenter i spil? At I har været hele vejen rundt for at afdække markedet? Så har vi løsningen.

Bruttoliste betyder, at vi hjælper jer med at udvide jeres kandidatfelt via search bl.a. på LinkedIn og samler alle relevante på en liste, du modtager og ejer efterfølgende. Du får på denne måde udvidet og afdækket aktive såvel passive kandidater, der ikke selv har set jeres opslag.

Proces:
1. Vi aftaler et telefonmøde, hvor vi gennemgår de kriterier (kandidatens ønskede talenter), I har stillet op for de kandidater, I ønsker at få i tale.

2. Search – primært på LinkedIn, hvor Bettina har et netværk på over 7.500 mennesker og en inmail-accept på næsten 90 %.

3. Aflevering af listen til jer med de informationer, som I ønsker, og om kandidaten er begyndt at kigge sig om efter nye muligheder.

4. Videre forløb. Ønsker du hjælp til at kontakte og telefonscreene kandidaterne efterfølgende, kan vi også hjælpe med det.

5. GDPR sikret forløb.

Dit udbytte:

  • Flere kandidater at vælge imellem.
  • Afdækket markedet, også dine konkurrenter.
  • Optimering af din tid.
  • Råd og sparring fra headhunter med 25 års erfaring.

DKK 12.500 DKK ekskl. moms.

Interesseret?
Kontakt Bettina Wæde på 4010 0220 for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at få de bedst kvalificerede i spil.

Om forfatteren:
I mere end 25 år har Bettina Wæde optimeret virksomheder, teams, mennesker og sportsfolk. Bettina hjælper med at se det potentiale, der er til stede og får også øje på det, der ligger mere af, men ikke anvendt i dag. Det hele dokumenteres via data igennem kultur- & talentanalyser. Hun afholder foredraget ”Rekruttering og ledelse af Millennials & iGen” og var i oktober 2017 inviteret til Birmingham som keynote speaker. Bettina blogger og har skrevet flere bøger. Du er også velkommen til at linke op med Bettina på LinkedIn eller Facebook og til at følge hende på InstagramTwitter og Youtube.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!