Toppræstation og jobsøgning – hænger det sammen?

I tirsdags afholdte jeg et jobseminar med udgangspunkt i min bog ”Nyt Job – Tak!” og det var med stor spænding jeg mødte op – for jeg kendte kun få af deltagerne og havde ingen ide om, hvad der ville vente mig. Forstået på den måde, at mange jobsøgere jo har prøvet alt og får tilbudt mange forskellige kurser og ikke mindst får mange råd – så hvorfor ville de nu betale selv for at møde mig?

Jeg blev bekræftet i, at mange jobsøgere er frustreret – men også fulde af energi og brænder for at få et nyt drømmejob…og det er hårdt arbejde at være jobsøgende.. Det er faktisk vanskeligt at jonglere rundt igennem alle de gode og ofte velmenende råd, som er så nemt tilgængelige via sociale medier, herunder LinkedIn. Det var min fornemmelse, at de fleste i tirsdags gik derfra med en tro på, at jobbet kommer, hvis du holder fast i dig selv og dine værdier og mange faldt for øvelsen om at afdække din bedste arbejdsdag. Den gav en pejling på, hvilke elementer skal der være i mit job for, at jeg går glad hjem. Og bedst af alt, kan de elementer ligge i andre jobs end dem, jeg har søgt selv tidligere.

Har du afdækket din bedste arbejdsdag/toppræstation?

Måske du kunne blive inspireret til at tænke ud af boksen…hvem ved.

Det var en dejlig dag – og jeg er taknemmelig over, at folk ville bruge tid på at komme for at høre endnu et råd – især dem fra Fyn…TAK!

God weekend…og nyt jobseminar er helt sikkert på vej…

PS Mit bedste råd er, at du sørger for at finde ud af, hvornår du toppræsterer og hvad der er i spil for, at du går glad hjem…så strukturerer du dit CV og din LinkedIn profil, så der er konsensus om din profil…Det er blot endnu et råd (-:

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!