TalentFinderens Hvad var populært i uge 50

Det har været en af mine travleste uger i længere tid.  Jeg har nemlig en ambition om, at den kommende uge, skal bruges på finjustering af strategi og budget for 2013 samt et par netværksmøder.  Heldigvis er den mulighed stadig til stede!

Change ButtomDen forgangne uge er blevet brugt på at afholde samtaler hos et par af mine kunder og derefter krydset fingre for, at det var de rigtige kandidater, der var matchet op og omvendt. Noget skal nemlig falde på plads før budgettet er nået og juleferien for alvor kan nydes, men da ”heldet følger de tossede” – så sker det naturligvis.

I denne uge oplevede jeg også:

Ønsker du din LinkedIn profil i nyt design?
Har du set, at min profil nu er opdateret? Som tidligere nævnt er LinkedIn langsomt i gang med en designmæssig opdatering til et mere strømlinet look. Er din profil ikke opdateret, så kan du gøre følgende for at få konverteret til det nye udseende:

  1. Besøg dette link: http://www.linkedin.com/profile/sample
  2. Klik på knappen øverst på siden for at anmode om en invitation til den nye profil.
  3. Vent. Det tager tid.

Hvad betød opdatering af ”nye” LinkedIn profil?

  • Specialties er blevet fjernet og jeg skal bruge tid på at få mit indhold derfra flyttet til enten under Skills og Expertise eller Summary. Husk du kan have 50 Skills – så udnyt det
  • Billede – jeg har nu mulighed for at opløse et billede med højere opløsning, hvilket betyder, at I alla skal huske at få tjekket ud, at det eksisterende billede ser rigtigt ud og naturligvis uploader du ikke feriebillede, men et mere business like billede, ikke?
  • Slideshare og Events forsvandt til fordel for bl.a. box.net
  • Der er en hel del nye sektioner, som jeg skal tage stilling til og ærligt, det har jeg ikke nået

Fremadrettet skal vi også selv definere, hvad det er for henvendelser vi ønsker at få. Før kunne du krydse af, hvorvidt du f.eks. ønskede Jobinquries eller ej og i dag ser det ud til, at du selv definerer, hvad du vil og ikke vil kontaktes om i et stort tekstfelt. En vigtig del i forhold til sådanne TalentFindere som mig, der altid tjekker ud på forhånd, hvad du ønsker og respekterer dit valg.  Forvent, at du bliver kontaktet, hvis du intet har defineret.

Heldigvis er miraklernes tid ikke forbi
I dag fik jeg en af de bedste opringninger, jeg kan få. Via mit netværk mødte jeg tidligere på året en person, der havde opgivet alt håb om at få job igen. Dagpengene stod personen til at miste her 1. Januar og det så virkelig sort ud.  Flere forskellige personer bød ind for at hjælpe og der blev udarbejdet en konkret handlingsplan på, hvad der skulle til for at få personen i job. Alt fokus fra ”jeg kan ikke” til ”jeg kan” skabte hurtig små sejre og personen fik fornyet mod på jobsøgningsprocessen. Nogle af de områder personen brugte tid på efterfølgende, var blandt andet visualisering af at se sig selv i job, opdatering af LinkedIn profil i forhold til de resultater personen havde med sig fra tidligere, netværk og dialog i forskellige grupper….Og i dag har personen fået job! Kæmpe TILLYKKE fra mig – så sejt gået og super stolt af dig.

Det er altså med den bedste følelse, jeg om lidt går på weekend og næsten på juleferie, men skal lige bruge lidt tid på at visualisere, at mine kunder siger ja til mine kandidater og omvendt…

God weekend til jer alle.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!