TalentFinderens Hvad var populært i uge 49

Det har været en interessant uge med bl.a. over 50 nye “followers” på LinkedIn – blot ved at blive nævnt i et enkelt blogindlæg. Tak til skribenten og ikke mindst tak til jer, der inviterede mig og ikke mindst fordi mange af jer tog jer tid til at skrive en masse pænt om mig…

Jul og jobsøgning!
Det er min oplevelse, at mange sætter sin jobsøgning på hold, når højtiderne indtræffer her i Danmark. Jeg stopper derfor ofte af selvsamme årsager mit search arbejde, idet det er min oplevelse, at mange netop er fuld koncentreret om at nyde Julen. Med andre ord – jobsøgere tager sig en velfortjent pause fra jobsøgningsprocessen. Lad os tænke stikmodsat! Jeg er blevet inspireret efter i denne uge at have læst et blogindlæg, som udfordrede jobsøgere/jobhuntere på tanken om, at Jul skaber ofte glæde. Julen får det bedste frem i os og vi ændrer humør, bliver mere givende og har en helt bestemt julestemning. Så med andre ord – de har mere overskud og måske parat til at gå lidt længere, når du henvender dig, det er jo trods alt Jul. Ud fra den tese, så er det på med handskerne og netværke, alt det du kan – det giver dig en kæmpe fordel, nu alle andre (jobsøgende) måske stadig holder fri….Spørg efter gode kontakter, som dit nye netværk kan anbefale dig videre til…hvorfor ikke – det er snart Jul!

Hvorfor er formuleringen af et CV så vigtigt?
I denne uge brugte jeg lidt tid på at reflektere over, hvor vigtigt det er, at CV’erne står knivskarpe. Jeg som TalentFinder – læs Headhunter tænker, at jeg sagtens kan gennemskue personen bag, men flere gange i denne uge er jeg stødt på, at nogle af mine kunder har studset over formuleringer, opsætning etc. og haft svært ved blive overbevist af mig om, at her er en god kandidat… Som en kunde sagde, hvis det er standarden, hvordan vil de interne beskrivelser, så se ud….så et velmenende opråb – få styr på CV’et i forhold til opsætning, generelle formuleringer og ikke mindst, hvilke resultater du har skabt/kan skabe.

Tillykke til Camilla Ley ValentinIvækst Prisen 2012Vi er stolte af at kunne dele nyheden om, at Camilla Ley Valentin CCO Queue-IT samt Bestyrelsesformand i JobFee.dk i denne uge har modtaget prisen for bedste kvindelig iværksætter 2012. Camilla er den første kvinde fra IT-branchen, der modtager denne pris, som blev overrakt af Christina Hembo (Christina Design London), som var den første vinder af denne pris tilbage i 2008. Udover at kunne sige tillykke til vores Bestyrelses-formand, så fremhæver jeg dette på mit blogindlæg i dag, fordi det er min overbevisning, at Camilla fik mange stemmer, fordi hun evnede at bruge sit netværk – de sociale medier. Kan vi lære noget af dette? Ja vi kunne kopiere hendes fremgangsmåde og udarbejde små videoindslag, hvor mange inkl. mig udtalte os om, hvorfor vi stemte på Camilla.. Så klar til en udfordring? Hvorfor ikke udarbejde et “dogmelignende” videoindslag om, hvorfor dit netværk mener, at virksomhederne skal ansætte dig? Jo flere jo bedre og jo bredere kan du komme ud og igen få adskilt dig i forhold til resten af feltet. Det virker troværdigt – eller hvad siger du?

Tilbage er at sige god weekend!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!