TalentFinderens Hvad var populært i uge 48

Denne uge var dedikeret til at searche dygtige Talenter til mine kunder, og igen (irriterende nok) blev jeg udfordret på, om jeg kommer bredt nok ud i mine søgninger for at afdække de bedste Talenter.

 

hDet skal være løgn tænkte jeg og via google faldt jeg her til morgen over RecrutIn.net. Et website, der netop er  lanceret og giver mig en mulighed for at searche kandidater fra LinkedIn, bredere end normalt. Site kaldes af flere for “LinkedIn X-Ray” – scanning af profiler fra LinkedIn via Google og jeg har naturligvis ikke haft så meget tid til at teste det endnu. Det interessante er, at det virker som om, at du her har en mulighed, hvorpå du kommer længere ud i dine søgninger end “3rd degree contacts”. Siden er netop lanceret og der sikkert et par fejl, men det er gratis og virker rigtig interessant i forhold til min udfordring i denne uge. Har du erfaringer med dette site – så del den gerne! Se mere på www.recruitIn.net.

LinkedIn Events er taget fra
Det var også i denne uge, at jeg bemærkede, at LinkedIn har valgt at tage applikationen “LinkedIn Events” fra.

“[We] want to provide a simple and effective experience for all members.  So from time to time, we take a look at our set of features to evaluate how they’re being used by our members. Part of this process sometimes means we decide to eliminate a feature, so we can better invest our development resources in building more great LinkedIn products for members like you.”

Æv – jeg kunne faktisk godt lide denne applikation og havde stor glæde af den de gange, jeg “kørte” seminar for jobsøgende…Men sådan går det jo og i øvrigt kan jeg så anbefale eventoversigten.dk eller Google+ Begivenheder, det sidste er faktisk ret smart også til familie fester – dele billeder etc. Jeg glæder mig til at prøve det af…

LinkedIn Endorsements
Jeg skrev om det i sidste uge og jeg er stadig spændt på, hvordan udviklingen bliver. Jeg oplever løbende, at nogle af jer har taget jer tid til at “endorse” mig – tak for det. I denne uge brugte jeg lidt tid på at tænke over, om der var personer, jeg synes, at jeg ville “endorse”. En af dem skrev mig en personlig mail omkring, hvad det betød for ham, at jeg havde “endorset” nogle af hans kompetencer.  Det var virkelig en god måde at gøre det på og det gav ham en mulighed for igen at minde mig om, at han var jobsøgende og måske jeg kendte nogen. Hans måde at anvende endorsement på vil jeg tage med mig, når nogen bruger tid på at “endorse” mig igen. Jeg håber, at endorsements er her for at blive, men understreger, at det efter min mening ikke erstatter en anbefaling…

Resten af min fredag står på at søge en Account Manager til GE Healthcare og så skal jeg forberede mig til en stor workshop i morgen. Jeg skal nemlig til Vestjylland og undervise et pigehold i gejst og energi… Jeg har udarbejdet et super fedt program – håber også pigerne synes dette….Sådan en hel dag i hallen er altså det bedste jeg ved….

God fredag!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!