TalentFinderens Hvad var populært i uge 11

Denne uge har været kaotisk og lig med mange arbejdstimer. Sådan er det at være selvstændig. Til gengæld er friheden alle timerne værd.

JobSom skrevet tidligere, så mærker jeg en stor efterspørgsel på mine ydelser, og mange kunder –  især inden for IT – vil nu gerne fremtidssikre deres ressourcebehov i forhold til at rekruttere de bedste Talenter. Alle husker tiden før finanskrisen, hvor kampen om de dygtigste var meget intens. Det var en hæslig tid for mig som Headhunter.

Heldigvis har min rolle ændret sig fra at være en Headhunter til at være en TalentFinder (rekrutteringspartner).

Jeg har flere kunder, der oplever en uhyrlig vækst, og som jeg derfor har indgået en aftale med om at arbejde med strategisk rekruttering. Normalt plejer jeg at dele jobopslag på min profil på LinkedIn, men af respekt for jer – og hermed undgå muligheden for at spamme jeres væg – så kommer det her på ugens blogindlæg.

Vil du også tænke strategisk i forhold til din jobsøgning – så er der her et par muligheder:
Konsulenthus inden for salg af IT software løsning til forsikringsverden oplever vækst. Så drømmer du om at spille en afgørende rolle, få dit fingeraftryk på, gøre en forskel, være proaktiv, visionær osv. osv. Så kan du uploade di CV her.  Lige nu søges ProjektlederProceskonsulent og Produktspecialist – men hvem ved, hvad der videre sker og de vil gerne i dialog selvom jobbet eller du først er klar til efteråret.

Drives du af den digitale verden – så er her muligheden for at uploade dit CV hos et integreret dialog- og webbureau. Kunden sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Lige nu søger de en erfaren SharePoint udvikler, der har lyst til en teamlead rolle, men de søger løbende .net, sitecore og episerver profiler – så klik her og upload dit CV.

Du kan se alle de stillinger jeg arbejder på – på www.jobfee.dk og husk du altid kan linke op med mig her på LinkedIn og dermed se stillingsopslag fra mine kunder før andre eller blive peget op mod nogle af mine meget spændende kunder.

Nervøs eller cool til samtalen?
I denne uge er jeg stødt på Helle-Sofia Fabricius som netop har delt sine erfaringer som jobsøgende og sin viden om samtale analyse ved at holde indlæg for 150 nordjyder i Ålborg – til Fest for Fyrede, arrangeret af Jobindex. Jeg forstår, at hun blev godt modtaget og kom til at tænke på, om dette link til hendes slides kunne gøre gavn for mit netværk. Hun giver dig 3 tips til at minimere eller undgå nervøsitet. Jeg synes hendes præsentation er inspirerende.

http://prezi.com/rrzahnnpmg7a/nervs-eller-cool-til-samtalen/ 

For at slutte, hvor jeg begyndte! Jeg oplever stor interesse for mit koncept og for ”mine” kandidater, og det lykkedes at få lukket mine opgaver løbende = masser af succeshistorier.  Det samme oplever freelancere. Drister jeg mig til at kontakte en freelance med et tilbud om fast job, så mærker jeg smilet hele vejen i det svar jeg møder med besked om, at der er så stor efterspørgsel, at fast job ej er en option! Herligt ik?

God weekend.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!