Synlig forvandling skaber resultater

Når jeg bliver spurgt, hvorfor jeg er lykkedes med min virksomhed, svarer jeg ofte: ”Jeg er god til at spotte trends og har en viljestyrke ud over det sædvanlige.” Dertil kommer, at jeg i 12 år har haft held med at tilpasse og dreje min forretning, så den hele tiden afspejler mulighederne i markedet. Jeg har hele tiden forvandlet min virksomhed – og det skaber resultater.
 
Jeg har haft mere end almindeligt travlt i 1. halvår af 2014. Allerede i april proklamerede jeg, at jeg ikke kunne tage flere opgaver ind inden ferien, men jeg elsker min virksomhed og er glad for mine kunder, så opgaverne blev bare ved med at komme. Jeg havde faktiskså travlt, at jeg glemte at stoppe op og se, om jeg var på rette vej.
 
Jeg kørte næsten død i rekrutteringen i første halvår. Det hele begyndte at minde om 2007, hvor alting gik alt for stærkt. Kandidaterne sprang fra indgåede aftaler, shoppede rundt efter forgodtbefindende, og mange virksomheder havde for travlt til at informere mig og kandidaterne. Jeg kunne mærke, at jeg igen skulle have fokus på noget, som giver mig energi.
 
Derfor er min ferie blevet brugt på evaluering. Hvad er det nu jeg kan? Og ikke mindst; hvad er det jeg har lyst til at arbejde med? Nøgleordet er forvandling. Jeg har løbende forvandlet min egen virksomhed (og gør det igen nu), men jeg er også god til at hjælpe virksomheder og individer med at skabe synlig forvandling. Og synlig forvandling skaber resultater.
 
Jeg har altid været en handlingens kvinde, så jeg har opdateret min hjemmeside og samlet tingene, så du nemt at få et overblik over, hvordan jeg kan hjælpe dig inden for mine 3 kerneområder, som fremadrettet er:
 
Rekruttering: Jeg har 20 års erfaring med rekruttering og véd at ansættelse af de rigtige mennesker, skaber synlig forvandling i en virksomhed. Mine kunder fremadrettet har samme holdning. Fremtidens rekruttering er nemlig en treenighed mellem virksomhed, kandidat og headhunter. Det kræver kendskab til virksomhedens strategi, branchen og en forståelse for mennesker for at få den rigtige medarbejder, ombord. Jeg vil fokusere min energi på dem, der har forstået det.
 
Private: Jeg vil også fokusere mere på mennesker. Jeg ”skubber” dig til at turde gribe muligheder og skabe synlig forvandling, så du kan leve livet fuldt ud. Den måde, du ser dig selv på, er afgørende for din fremtid. Mine koncepter er skræddersyet til at udfordre dig på dit personlige jeg, din lederrolle og karriereplan.
 
Talenter: Hvis man vil skabe helt uforlignelige resultater, kræver det et mål, en god plan og hårdt arbejde. Jeg har i mange år arbejdet med unge sportstalenter og det fortsætter naturligvis. Talent eller potentiale har vi alle, og jeg kan hjælpe dig med at skabe synlig forvandling, så du kan udvikle dit talent – også selvom dit talent ikke er sport.
 
Fællesnævneren for de 3 områder er forvandling. Har du styr på dit private jeg, bliver du en bedre medarbejder og kan samtidig dyrke dit talent. Og får du den type talenter ind i din virksomhed, skaber det også her både forvandling og resultater, ligesom i sportens verden. Jeg håber, du ser ideen.
 
Talent-hjulet: Hele vejen rundt om dit talent
Jeg har samlet mine koncepter omkring mennesker og talenter i et talenthjul. Den grønne del af hjulet er obligatorisk, når du starter i et forløb hos mig.
 
Du kan vælge imellem coaching, hvor vi taler om og sætter mål for, hvordan du bliver mere glad og effektiv. Du kan også prøve en mental workout, hvor vi træner koordination og skaber nye forbindelser i hjernen. Det giver større mentalt overskud og øger din effektivitet – læs mere her. I hele forløbet synliggøre vi dine fremskridt ved hjælp af fotos, så du også helt fysisk kan se, at du er i gang med at skabe synlig forvandling (før- og efter foto).
 
Du kan frit vælge imellem resten af modulerne – dog minimum 2. EFT er en metode, hvor du lærer at fjerne dine blokeringer og herunder introducerer jeg dig også til mindfulness. Læs mere om EFT her.
 
Et basis forløb strækker sig over 7 timer (enkelt timer dog kan købes efter aftale). Se mere på bettinawaede.dk.

undefined

Jeg har udviklet en webshop og jeg glæder mig meget til at arbejde videre med den del. Lige nu finder du forskellige produkter målrettet jobsøgere og talenter, men meget snart introduceres også et online ledelseskursus,som jeg forventer mig meget af. Besøg min webshop – klik her

Jeg glæder mig til 2. del af 2014 – som bliver fantastisk. Vil du skabe resultater, forvandle dig selv eller dit team – så book mig til et uforpligtende møde, kig ind på min hjemmeside eller følg mig på Facebook.
 
Fortsat god august.
 
Bettina Wæde

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!