Stop – det er tid til at tage ansvar!!

Jeg så et glimt af en sætning på LinkedIn – som gik i retning af, at vi skulle stoppe med at have ondt af os selv. Og det er jo fuldstændig i tråd med det, som jeg ofte skriver om og i øvrigt forsøger at lære dem, jeg coacher eller mental træner – altså, at der er min. to muligheder for hver begrænsning.

Har du nogensinde tænkt over, at de fleste problemer du oplever ofte opstår ud fra, at andre mennesker ikke gør, som du vil have, de skal gøre eller gør noget, som du ikke kan lide??? Og at du ser begrænsninger, som ofte kun stammer ud fra dine egne tanker? Tænk hvis vi gav slip og levede livet fuldt ud??

Prøv at tænke efter, hvor mange af dine problemer handler om andre mennesker og egne tanker. Prøv at tænke efter – hvor mange gange du ikke siger ”Jeg får aldrig et job – jeg har gjort alt”? Hvordan reagerer kroppen ikke på det? Du bliver måske irriteret, vred, bange, hævngerrig osv. altså du straffer dig selv. Og hvordan er det nu med følelser, som ikke bliver forløst? De gemmer sig i kroppen og den dag, der ikke er mere plads, så ryger låget af og vi bliver for alvor vrede, hidsige osv. Pu ha, så vil jeg nødigt stå ved siden af dig…

Ved du godt, at det du siger, det glemmer du og det du ikke siger, det gemmer du? Ved du godt, at i dag er den bedste dag til at tage 100% ansvar for dine følelser og dit liv – jobliv?

Overvej at give folk lov til at være som de – det er jo deres ansvar og det er dit ansvar, hvordan du reagerer på dem. Fortæl dem i bedste jeg-form, hvis de skrider over din grænse. Så med andre ord fokuser på dig selv – det er her du kan gøre en forskel. Vi bruger al for meget tid på at forsøge at ændre andre mennesker, beklage os, forsøge at beskytte os selv, at vi glemmer, at det eneste vi har fuld power over er at ændre os selv og etablere en urokkelig tro på, at tingene nok skal gå. Tro på, at jobbet ligger forude, altså det kommer præcis den dag, det skal – men sørg for at få lavet en plan, så du arbejder den rigtige vej…Nyd livet – hæv armene og lad de andre om at leve deres liv.

Kære Bettina
Tak for en inspirerende samtale. Jeg troede, at jeg havde gjort alt og var lidt skeptisk, da jeg valgte at ringe til dig!! Men hold da op – jeg skal så meget tilbage på sporet, der er jo så mange muligheder, som jeg slet ikke havde tænkt på, at jeg kunne gøre i min jobsøgning… Det er sidste gang, at jeg siger, at jeg har gjort alt. TAK!!!

God weekend!!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!