Søger du job? Så hold fri i dag!

I søndags fik jeg en mail fra netværket – hvad kan jeg nu gøre? Det var overskriften og efter at have nærlæst hendes mail blev jeg nærmest forpustet over alle de gode ting, som hun har gjort i hendes jobsøgningsproces. Hun er meget målrettet, meget struktureret og har en meget detaljeret plan over alle aktiviteter, der skal føre til et nyt job. Jeg var imponeret… Mit bedste råd var – hold fri i dag! Det var søndag og alligevel havde hun planlagt en masse ting, hun sagtens kunne lave hjemmefra. Søndag aften fik jeg en mail fra hende, at det havde været en super dag, som hun havde nydt meget. Hun følte, at hun havde fået noget humør, og klar til at møde en ny uge med masser af energi. Jeg ved, at når du har lagt en plan for, hvordan du vil komme i job igen – så sker det også, hvis du følger den. Men du må nyde processen, skabe energi undervejs, da den tid aldrig kommer igen og den er virkelig lærerig. Det er værktøjer lige ned i rygsækken til senere i livet. Du får altså det, du skal have, når tiden er der, så længe du holder fokus. Det handler også om, at der dukker muligheder op, men spørgsmålet er jo om du ser eller griber dem – det kræver nemlig også god energi. Pigen her – fik 2 samtaler i denne her uge og derudover blev hun kontaktet via netværk omkring en mulighed, som hvis hun tager den, vil ændre hele hendes syn på, hvad drømmejobbet kunne vise sig at være.

En Financial Controller har fået over 6 henvendelser siden sommerferien og starter nu i nyt job 1. oktober. Han har intet gjort andet end at nyde sommeren og den ekstra fritid han pludselig fik, da hans firma måtte sige farvel til ham.

En Projekt Manager spekulerede en dag på, at hun var klar til jobskifte og overvejede at begynde at opdatere sin LinkedIn profil. Inden hun fik gjort noget, fik hun en henvendelse fra en Headhunter og starter i nyt job 1. november. Uretfærdigt tænker du?? Men sådan fungerer det heldigvis også…

En Sales Manager sagde sit job op og besluttede sig for at bruge perioden til at nyde livet. Jobtilbuddene væltede ind og han starter i nyt job 1. oktober. Det blev til 3 måneders pause – uden han gjorde andet end at tage til et par samtaler via sit netværk.

En Produkt Specialist har sendt en ansøgning og skal til samtale næste uge.

En Projektleder har kæmpet hårdt i sin proces. Hun har sendt mange ansøgninger, kontaktet netværk og gjort alle de rigtige ting. Hun har lært rigtig meget og så i sidste uge sendte hun en ansøgning til en virksomhed, som var blandt hendes top 10. Hun formulerede en god ansøgning og i næste uge skal hun til samtale. Hun er så klar og har en masse læring fra de andre samtaler, som hun nu kan bruge til at få drømmejobbet. Hun er overbevist om, at det er lige hende, de har brug for og dette er hendes nye job.

For 14 dage siden tænkte jeg, at jeg ”burde” begynde at lave noget salg, fordi pipelinen var knap så positiv. Jeg kunne vælge at gå i panik eller sætte mig ned og visualisere en masse nye opgaver. Jeg valgte det sidste og fik skabt lidt ro i maven. Jeg har faktisk lært, at jo roligere jeg er jo flere opgaver – på 14 dage fik jeg 3 nye kunder og 2 af de ”gamle” henvendte sig med 2 opgaver.

Jeg håber, at dette inspirerer dig til at holde fri og nyde livet i dag. Den energi det giver, kan meget vel bringe dig tættere på dit nye job end en hård dag foran PC’en.

God fredag…God fridag!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!