Sådan skaber jeg synlig forvandling

Jeg bliver ofte spurgt, om jeg kan give et godt råd i forhold til jobsøgning og personlig udvikling – forvandling kalder jeg det. For at hjælpe så mange som muligt har jeg nu besluttet at løfte sløret for, hvordan jeg arbejder og de værktøjer jeg anvender i arbejdet med andre mennesker.

Distraktioner 
I dag er der utrolig mange distraktioner – det ”støjer” meget. Vi støder konstant på budskaber om at anvende vores potentiale bedst muligt eller blive den bedste version af os selv. Vi møder mange udfordringer i forhold til job, karriere, familien, privatliv og meget mere. Kravene er med andre ord skyhøje til os mennesker i dag.. Pu ha allerede nu har vi svært ved at se lyset for enden af tunnelen – kender du det?

Jeg kender det fra mig selv. For et par måneder siden kørte jeg fast. Jeg havde super travlt, jeg havde på 4 måneder nået 2/3 af mit årsbudget og alligevel havde jeg ingen glæde ved det, som jeg lavede. Jeg havde taget på, trods jeg spiser sundt og sove havde jeg svært ved. Jeg fik en ny business coach og mødte op til 1. møde – klar til at tale strategi og nye produkter. Vi startede et helt andet sted nemlig med at finde ro og ind til min inderste kerne. Da det var på plads kom strategi og andre ting. I dag ser jeg klart, hvorfor det var nødvendigt at forstå mig selv for, at jeg kan være til stede i nuet hos min familie, min virksomhed og min rolle som coach. Jeg har i dag også den krop, som passer til mig – næsten væk er stress og mavefedt.

Stil dig selv det spørgsmål – hvor blev der plads til bare at være dig?

Som mental træner ved jeg, at et klart mål bevarer dit fokus, gør det nemmere for dig at vælge til og fra og skabe den ro, der er nødvendigt for et tilfredsstillende måske meningsfuldt liv privat som fagligt.

Bevar fokus 
Jeg ved også, at vi selv vælger, hvilke tanker vi vil fokusere på og vi har et valg… Som mental træner bruger jeg meget tid på at lære talenter at bevare det rigtige fokus f.eks. under kamp, træning eller blot i hverdagen. For ledere handler det også om at kunne fokusere for at klare udfordringer og vælge til og fra til de rigtige ting. Før i tiden arbejdede jeg meget med at tænke positivt – i dag er jeg også meget inspireret af begrebet visualisering, som lærer os at bevare fokus på der, hvor vi er lige nu og fokuserer på den forvandling vi har sat i gang. I visualisering træner du fokus og opmærksomhed, skaber billeder af hvor det hele lykkedes. Det vender jeg også tilbage til i et senere blogindlæg.

Du har sikkert hørt udtrykket, du får, hvad du beder om, og du kender måske også historien om ”Den gamle høvding”?

Den gamle Apachehøvding sad i solnedgangen udenfor sin tipi, sammen med sin sønnesøn. Han var ved at forklare drengen, hvad han følte.

Det er som om, jeg har to ulve, der kæmper i mit hjerte, sagde høvdingen. Den ene er en hævngerrig, vredladen og voldelig ulv. Den anden er en ulv, der er uendelig blid og venlig og kan lide alle andre væsener.

Hvilken af dem vil så vinde kampen? spurgte drengen.

Det vil helt sikkert den ulv, jeg fodrer mest, svarede høvdingen.

Der er også “Senecas ord: “For den, der ikke ved, hvilken havn han styrer imod, er ingen vind gunstig.”

undefined

Mål 
Vi må altså sætte os nogle mål, så vi har noget at styre imod og sikre os at vores anstrengelser bærer frugt. Men hvor starter vi? Med mål eller med at lære vores allerinderste at kende først?

Jeg ved, at hvad jeg ved i dag har gjort mig til den, jeg er og hvor jeg er her i dag og jeg håber mine blogindlæg inspirerer dig til at anerkende værdien af at være til stede – tro mod dig selv. Sæt dig et mål.

I de næste 9 uger får du således et indblik i min hverdag og hvordan jeg hjælper mennesker med at skabe synlig forvandling og alle værktøjer er nemme at gå til på egen hånd.

Jeg arbejder med klienter du fra følgende moduler:

undefined

Blogindlæggene for de kommende 9 uger fordeler sig således:
Uge 12: ”Foto før/efter”
Uge 13: ”Coaching”
Uge 14:  ”Mental Workout”
Uge 15: ”Fysisk træning
Uge 16: ”Styling”
Uge 17: ”Kost”
Uge 18: ”EFT”
Uge 19: ”Visualisering”
Uge 20: ”Kropssprog”

Er du blevet mere nysgerrig? Følg mig på Facebook, så du får et nærmere indblik i min hverdag. Du kan også kickstarte din forvandling selv – tjek min webshop for flere gode produkter til bl.a. jobsøgere eller talenter.

Du kan læse mere om, hvad jeg tilbyder på www.bettinawaede.dk.

God fornøjelse…

Bettina Wæde

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!