QR kode på dit CV?

Hvad er QR egentlig for noget? Det ligner i virkeligheden blot en stregkode, som vi kender fra dagligvarer, ejendomsmælgerannoncer etc. QR eller Quick Response som det hedder kan indeholde en del flere informationer end traditionelle stregkoder. Det fungerer således, at du downloader en app på din smartphone – QRReader. Herefter åbner du app’en holder mobiltelefonen ind over QR koden, som nu scannes og straks herefter vises de oplysninger, som er lagt i QR koden.

Lige nu oplever jeg, at flere og flere spørger mig, hvorvidt jeg anbefaler, at det skal med på ens CV eller ej.  Svaret er ja – i hvertfald for nogen jobområder. Vil du vise, at du er innovativ, nytænkende, kreativ mv. , så er det en god måde at illustrere det på ved at sætte en QR kode på CV’et, LinkedIn profilen etc.

Jeg har placeret min QR kode under mine kontaktoplysninger på mit CV og “linket” over til min LinkedIn profil, da mine kontaktoplysninger er oven over. På min LinkedIn profil kunne jeg vælge at udskifte mit billede med en QR kode med mine kontaktoplysninger – hvilket jeg synes er rigtig smart i forhold til, at jeg gerne vil, at det er nemt for jobsøgere og netværk at komme i kontakt med mig. Lige nu overvejer jeg, hvad der virker bedst for mig og mit netværk billede eller QR kode. Vigtigst er det dog at konstatere, at mulighederne er mange…og at du ikke skal være bange for at kaste dig ud i QR koder.

Det koster ikke noget at lave en QR kode – prøv f. eks. følgende programmer:

http://qrcode.springfeed.com/

eller

www.qr-koder.dk

Se mit eksempel:

Håber du blev inspireret til at tænke lidt nyt og ellers har du muligheden for at deltage på mit jobseminar den 12. april i Roskilde, hvor vi blandt andet taler om CV og jobsøgning via sociale medier… Klik her for se mere om jobseminaret.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!