Positivitet som drivkraft

Jeg møder mange mennesker som er interesseret i at skabe en forvandling, mennesker som er klar til at trække en streg i sandet og finde ind til deres autentiske jeg.  Og jeg elsker mit arbejde – det er en stor gave at få lov til at hjælpe folk med at lære at være glade for at være lige præcis den, de er.

Jeg har derfor meget fokus på, hvad der virker og giver god energi. Det er det, der skal styre dig fremadrettet. Hjernen er kraftfuld og skal trænes på samme måde som din krop for at sikre dig dit bedste udgangspunkt for at være tilstede og nyde dit liv.

Jeg udfordrer ofte mig selv på min egen udvikling og afprøver nye værktøjer, så jeg kan hjælpe andre. Jeg er nysgerrig af natur, og det hjælper mig i min udvikling.

En søndag morgen for et par uger siden var ingen undtagelse og jeg startede som altid min dag med en meditation. Jeg havde købt og downloadet en ny øvelse fra Bob Zacharia. Den fokuserede på at booste immunsystemet. Som mange ved, indgår ernæring/kost også i mine forvandlingsløb, og et sundt immunsystem sikrer et godt og langt liv. I øvelsen denne søndag morgen skulle jeg fokusere på nogle positive oplevelser, hvor jeg havde mærket en god positiv energi.

Det blev overraskende en udfordring for mig, og tænker, at det er det måske også for andre, så nu vil jeg gerne udfordre dig!

  • Hvor positiv er du?
  • Hvilke tanker styres du af?
  • Ser du muligheder eller ser du begrænsninger?

Vi skal ikke have et forbud mod negative tanker, og vi skal naturligvis forholde os kritisk til os selv. Jeg vil blot opfordre til, at du lærer at bruge mere af dit sind på den helt rigtige måde. Negative tanker og følelser kan gøre kroppen syg og afholde dig fra at have et godt liv. Kroppen er skabt til at være rask, og et generelt positivt syn på dit liv sikrer dig, at du kan nyde livet fuldt ud. Der er altid noget, vi kan blive bedre til, og vi oplever op- og nedture. Men vi vælger selv, hvordan vi reagerer, og hvilken betydning vi tillægger de forskellige oplevelser.

Jeg har gennem årene arbejdet meget med at fokusere på de muligheder, jeg har og ikke lade mig styre af negative og begrænsende tanker. Oplevelsen den søndag morgen, hvor jeg havde svært ved at finde en positiv oplevelse betød, at jeg snørede kondiskoene, og med hunden i snor travede jeg ud i Hedeland for at opleve naturen og tænke positive oplevelser igennem.

Det var dette syn, der mødte mig – kl. 7.

undefined

Denne scene er fantastisk for mig og giver mig så meget energi, og jeg kom hjem igen med 3 gode oplevelser, som jeg kan bruge i mine meditationer fremadrettet.

Ser du ideen? Håber du blev inspireret..

”Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results.” Willie Nelson

God weekend.

Bettina Wæde

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!