Optimering af Pro Atleter med vegetativ træning

Med vegetativ træning, som er en åndedrætstræning – kan vi løfte enhver Pro Atlets præstationsniveau betragteligt inden for 2-3 uger.

I vores organisme ligger altid indre forstyrrelser, som begrænser Pro Atleters ydeevne og dermed evnen til at top-præstere. Det kan være forstyrrelse skabt af tanker, følelser, overbelastning eller tidligere skadeoplevelser, som ikke er forløst fra organismen, og som kroppen stadig husker. Ved at fjerne disse forstyrrelser kan vi hæve organismens funktionsniveau betragteligt.

Udbytte:

  • Større mental styrke
  • Bedre koordination
  • Større fokus
  • Restitution fra dag til dag
Trail runner, man and success in mountains. Running, sports, fitness and healthy lifestyle outdoors in summer nature
Trail runner, man and success in mountains. Running, sports, fitness and healthy lifestyle outdoors in summer nature

Vegetativ træning er åndedrætstræning, der i al sin enkelthed går ud på at afvikle indre strukturer i organismen, som begrænser vores krop i at præstere på et højere niveau.

Specielt koordinering, mental styrke og fokus forbedres betragteligt.

Metoden er også meget effektiv til restitution, og den enkelte spiller lærer en metode, som kan bruges fra dag til dag og oplever at spille på samme niveau uanset længden af en turnering, da de lære en metode til fuld restituering fra dag til dag.

Jeg lærer træningsmetoden af Inge Jarl Clausen og her er nedenunder nogle links på den metode og eksempler på hans arbejde i Premier League og World Tour Pro Cycling. Inge Jarl har arbejdet med metoden i Everton FC, Manchester City, det østrigske landshold og inden for Pro cykling. Måske har I hørt om det østrigske fodboldlandshold, der overraskende knuste Sverige tilbage i efteråret 2015. De har forbedret deres FIFA ranking fra 46 til 13 og er nu kvalificeret direkte til EM 2016.

 

Blogindlæg til inspiration:

https://bettinawaede.dk/blog/2015/09/24/bliv-skadesfri-og-restituer-bedre-med-vegetativ-traening/

https://bettinawaede.dk/blog/2015/08/28/saadan-skabes-en-superstar-med-vegetativ-traening/

https://vegetativetraining.wordpress.com/2014/11/01/a-new-paradigm-in-recovery-vegetative-training/

https://vegetativetraining.wordpress.com/2014/11/08/expanding-the-human-capacity-in-pro-cycling/

I løbet af 2-3 uger kan vi således øge en spillers funktionsniveau betragteligt. I stedet for at investere i nye unge talenter, er det nu muligt at præstationsudvikle allerede udvalgte spillere og måske minimere tabet af talenter.

Jeg har allerede gode erfaringer fra min “klinik” med unge idrætsfolk, som alle er overvældet af effekten og de resultater, de umiddelbart går ud og laver efterfølgende.

Jeg har bl.a. haft en ung ishockey spiller, der gik fra at være ganske anonym til at blive udtaget til et senior hold i bedste række inden for et par måneder. Jeg har haft tidl. landsholdsspiller i fodbold, der inden for 2 uger fik forbedret sit fodboldspil og fysisk styrke generelt – idet gamle skader blev helet.

Udover vegetativ træning bruges også andre åndedrætsøvelser, så Pro Atleter lærer at forløse stress og spændinger under kamp mv.

Interesseret?
Kontakt mig på +454010 0220 for at høre mere, hvordan jeg kan hjælpe dig som atlet eller dit klubhold.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!