LinkedIn – public profile + et tip

Jeg oplever, at en del kandidater ikke er opmærksomme på at få ændret deres  URL-adresse vedr. deres LinkedIn profil. Det betyder, at de har en meget lang “adresse” med en masse tal, og som gør det besværligt at skrive “adressen” ind i fx deres CV.  Se hvordan du ændrer den og når du har gjort det, så husk at skriv “adressen” i dit CV, mailsignatur mv.

Sådan gør du:
Edit My profile”, gå ned til ”Public profile” og klikke på ”edit” efter url’en. Her kan du så ændre din url så den fx hedder: http://dk.linkedin.com/in/bettinawaede i stedet for den normale som indeholder tal, tegn m.m.

Tips til at udvide dit netværk på LinkedIn:
Der tales konstant om, hvor meget jobsøgning, der foregår via sociale medier – så et godt tip til at udvide dit netværk er at samle de visitkort, du modtager på gå-hjem-møder, jobsamtaler osv. I stedet for at arkivere dem i en visitkortmappe, så tag og slå dem op på LinkedIn og inviter dem en efter en med en personlig hilsen. Du har deres email adresse fra visitkortet, hvilket er er nok til en invitation. Skriv en personlig hilsen a la:
“Det var spændende at tale med dig i går. Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har lyst til at fortsætte dialogen eller jeg kan bidrage med noget…osv. osv. “

Er det et visitkort fra en jobsamtale – så kunne du skrive følgende:
“Tak for en spændende samtale, hvor jeg fik mulighed for at lære endnu mere om jeres virksomhed og ikke mindst jobbet. Jeg er fortsat meget interesseret og ser frem til at høre mere. Jeg oplevede dig som en inspirerende person og håber derfor, at du vil acceptere min invitation til mit netværk her på LinkedIn – fortsat god dag”.

Jeg skriver altid følgende til de kandidater, som jeg arbejder med:
“Tak for en spændende samtale/CV – jeg håber, du har lyst til at linke op her på LinkedIn, således kan du også følge alle vore stillinger fremadrettet. Jeg vender tilbage, så snart der nyt – fortsat god dag”.

God fornøjelse med opdateringen af din LinkedIn profil og håber du kan bruge tippet til at få udvidet dit LinkedIn netværk og dermed komme et skridt nærmede dit nye job nu eller på sigt. Send gerne mig en invitation på: LinkedIn.com/in/bettinawaede

(-:

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!