Lær at læse tanker..

ER en “ny” bog, som jeg er i gang med at læse af Henrik Fexeus. Den er kontroversiel og jeg formoder, den har fået nogle folk op af stolen, da den udkom – her er et citat, som jeg stadig tænker lidt over:
“Vi taler i den hastighed, hvormed vi tænker og forstår. Hvis du taler for hurtigt, risikerer du, at de andre ikke kan følge med. Taler du i lige det rigtige tempo, sætter du ord på dine tanker i den takt, som den du taler med, selv er vant til at tænke i”.
Forfatteren foreslår, at du tilpasser dit tempo til den du står overfor og gerne vil kommunikere med. Der er bare lige det ved, at jeg bliver sindsyg, hvis jeg skal følge min mands tempo (som er meget langsomt), men omvendt kan jeg se pointen, hvis jeg er til et jobinterview, hvor jeg gerne vil ansættes…dog ved jeg ikke, hvor godt jeg vil trives med en chef, der virkelig taler langsomt og hvor jeg hele tiden skulle geare ned…Giver det mening for dig?

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!