Krise – ingen jobs?

Jeg blev netop spurgt “Hvordan forholder vi os til, at der måske er en ny krise på vej?”
Ligeledes har jeg bemærket, at der i flere og flere netværk fx på Linkedin kører diskussioner omkring, hvordan du som jobsøgere skal forholde dig til, at der nu er færre jobs. Mit svar er:

Vi gør ingenting. Vi agerer, rådgiver, kommenterer mv. som om krisen ikke vedrører os. Jeg nægter på forhånd at lægge en begrænsning i mit hovedet omkring, at kunderne nu ikke skal rekruttere, men tager det som en udfordring til at sælge mit produkt ind. Nu er der endnu større behov for min rådgivning. Som jobsøgere ville jeg tænke – nej hvor dejligt at blive udfordret på at tænke nyt i min proces. Den er erfaring hjælper mig til det helt rigtige job. 

Jeg er sikker på, at alt går som det skal, så længe jeg fokuserer på at være positiv og holde mig til min gameplan.

Spørgsmålet får mig igen ledt hen på historien om pølsemanden, som var så populær for år tilbage – læs historien og bliv inspireret til at holde fast i dine positive tanker http://bwconsult.dk/historien-om-poelsemanden.

Så hos os er der ingen krise – kun nye muligheder.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!