Kinesiologi og jobsøgning hænger det sammen?

Hvor meget hjælp, hvis overhovedet, er der at hente i den alternative verden til jobsøgningsprocessen?

Sådan lød spørgsmålet fra en jobsøgere efter jeg i forrige uge proklamerede, at jeg nu ville starte med at afprøve forskellige temaer i forhold til de gode råd, som gives jobsøgere. Lad mig med det samme slå fast, at i den alternative verden føler jeg mig hjemme…har udfordret dette  i årevis og mødt mange fascinerende mennesker. Et område, som jeg dog ikke kendte til, var kinesiologi, men havde læst et par artikler fornyligt, at kinesiologi handler om energierne og samspillet mellem det fysiske, psykiske og kemiske i kroppen. Så tænkte, at her var der noget, der måske kunne gavne jobsøgere, som ofte føler sig presset i jagten på det næste job.

Jeg søgte på nettet og fandt frem til Lene Dybvad. På hendes hjemmeside står der: Kinesiologi betyder ” læren om bevægelse”. Metoden bygger på dels den vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi, dels den østlige verdens viden om kroppens energisystemer. Metoden blev udviklet af amerikanske kiropraktorer i 1960erne. Her arbejder jeg/Lene som regel med en blanding af Healing, Kanalisering og Kinesiologi.

Allerede da jeg trådte ind ad Lenes dør, følte jeg mig hjemme og må inddrømme, at jeg blev lidt imponeret af hendes måde at skabe hygge og få mig til at føle mig ok.. Det var utrolig spændende at opdage, at kroppen responderer, når du tager en muskel og bevæger den. Lene foretog en muskeltest, som afdækker ubalancer i min krop og gav mig en indsigt i, hvilke dele af min krop, der er i ubalance og efterfølgende, hvad der skal til for at komme udfordringen til livs.

Lene (jeg fristes til at skrive) og min krop fandt frem til, at udfordringen for mig er enkelthed! Jeg kunne med fordel meditere igen,  blive bedre til at give slip og så naturligvis lytte til mig selv…

Men hvordan kan kinesiologi bidrage til drømmejobbet?
Jeg tænker, at der er en masse jobsøgere, der oplever modgang, at tankerne måske er vores største udfordring, at vi nogle gange har ting, som vi ikke har fået bearbejdet, som dukker op, når vi nu oplever modgang i forhold til jobsøgning. samtaler osv. – forstår du, hvor jeg gerne vil hen? Tiden hos Lene oplevede jeg også som et frirum, hvor jeg forholdte til mig selv, hvor mobilen var slukket og ingen andre forstyrrelser – jeg kunne trække vejret dybt. I al enkelthed være mig selv.

Om kinesiologi kan hjælpe netop dig, det ved jeg ikke, men jeg havde en god oplevelse og vil besøge Lene en gang mere! Jeg vil aktivt gå ind og rydde lidt mere op – skabe enkelthed både f.eks. i forhold til mine arbejdsopgaver/involvering. Jeg glæder mig til, at energien igen flyder frit og jeg nyder livet en tand mere.

Kommende blogindlæg, som jeg er blevet udfordret på:

  • Hvad siger de rekrutteringsansvarlige til opringninger fra jobsøgere?
  • Hvordan skaber vi arbejdsglæde på vores job?
  • Fristeder i en jobsøgning, kan du give et bud (booket en ridetime hos AK-Dressur i august)
  • Køreglæde, mange jobsøgere er nødt til at sælge bilen, kan vi overleve en downgrading?

Skriv, hvis du vil udfordre mig/gode råd!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!