JobFee – sociale medier!

Kære Alle, 

Så er det virkelig snart weekend. For os, både på JobFee.dk og BWConsult&Co, har det været en fantastisk uge. Vores nye salgskonsulent er startet, og vi har haft en meget produktivt workshop dag. Her fik vi vendt, hvilket tiltag, der skal til for at blive mere synlige i forhold til jobsøgere, men også i forhold til vores kunder. Vi er kommet frem til, at bruger vi de sociale medier rigtigt, så kan vores kunder spare rigtig mange penge på annoncering og vi kan hjælpe alle de jobsøgere, som hele tiden kommer til os. 

Tak til alle dem, som i forgangne uge har linket op til os enten via Facebook, Linkedin eller twitter – det var ca. 100 nye folk…det tager vi som et kæmpe skulderklap.

En af dem ringede til mig og udfordrede mig på min tidligere blog i forhold til “Krise – ingen jobs”…Hun fortalte, at hun som sådan var enig i min betragtning om at se en eventuel ny krise som en mulighed og ikke som en begrænsning. Men nu var det bare lige det, at hun faktisk havde prøvet alt og fik kun afslag. Vi talte kort hendes situation igennem og da hun lagde røret på, havde hun min. 5 nye tiltag, som hun skulle i gang med. Det var en opdatering af sin Linkedinprofil (hvad er udbyttet ved at ansætte mig), strukturering af hendes jobsøgningsproces med hjælp af vores gameplan, som hun fik på mail, det var visualiseringsøvelser, afdækning af toppræstation og ikke mindst afdækning af, hvilke virksomheder, som hun skulle fokusere på i jagten på drømmejobbet…

Har du også prøvet alt? Håber du blev inspireret?

God weekend og glæd dig til at følge vores nye tiltag!!!

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!