Jeg er bl.a. blevet klogere i 2011!

Kære Netværk,

Så er tiden kommet til at sige tak for 2011. Efter at have holdt ½ års pause frem til 2011, var jeg spændt på, hvordan det ville være at være tilbage i gamet og om jeg kunne få min forretning i gang igen. Jeg kan huske, at jeg skrev på min facebook profil 2. januar 2011, at nu var PC’en tændt og jeg var klar til at arbejde igen. Inden dagen var omme, havde jeg to ordrer fra helt nye kunder! Sejt…det var som om, at alt omkring mig havde stået stille, og nu blot ventede på, at jeg var klar igen… Endnu en gang klogere på, hvordan the law of attraction virker…

Min beslutning om at være synlig i sociale medier har været så berigende og jeg takker alle jer, som har valgt at følge mig, fulgt med på min blog osv. osv. Tænk, at når jeg lægger alt sammen, så har jeg over 2.000 mennesker, som faktisk gerne vil høre på mig…jeg er dybt taknemmelig – TAK!

Også tak til jer, som har købt min bog enten ”Nyt Job – Tak!” eller ”Du kan, hvis Du vil!” – sikke et skulderklap for den store interesse – TAK!

2011 blev også et år, hvor jeg ofte så mig citeret i forskellige medier. I skrivende stund sidder jeg og afventer et opkald fra en journalist, der vil skrive om mit syn på at tænke ud af boksen i forbindelse med jobsøgning… Heldige mig – altså at folk vil høre min mening… -TAK!

2011 var så året, hvor jeg igen blev klogere på mange ting, udover dem jeg har nævnt, så har jeg også lært at lytte til min indre stemme, at sige fra og huske mig selv…

Så velkommen til 2012 – det bliver et skægt år, hvor jeg introducerer flere nye ting, bl.a. webinar for jobsøgere – det glæder jeg mig meget til. Jeg er jo entusiast og har brug for mange bolde og lidt kaos – så hvorfor ikke webinar??? Til januar kommer JobFee.dk med et nyt design og det bliver meget nemmere at registrere sig og dermed blive en del af vores store Talent Netværk. Jeg er sikker på, at der nok skal komme mange spændende nye kunder, som har brug for folk fra Talent Netværket…Tja 2012 bliver et fantastisk og igen travlt år – TAK på forhånd…

Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle…

Bettina

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!