Indgår samarbejde med golfstjerne

Tidligere European Tour-vinder Mads Vibe-Hastrup, mentaltræner Bettina Wæde og ledelsesrådgiver Rikke Topp Vibe-Hastrup har indgået et samarbejde for at inspirere mennesker, så de bliver bedre til at lede sig selv – på og uden for golfbanen. WædeVibeHastrup er med deres ydelser nyskabende indenfor intuitiv golf og lederskab. 

WædeVibeHastrup tilbyder leder- og talentudvikling, foredrag, workshops, firmaarrangementer og rejser – alt med udgangspunkt i golf og ledelse. WædeVibeHastrup byder også på en klub LeadershipGolf, hvor erhvervsledere har mulighed for at forene ledelsesudvikling og passionen for golf.

undefined

Ydelserne udspringer af interessen for golf og ledelse og et ønske om at hjælpe mennesker med at blive bedre til at lede sig selv og andre. Kombination af intuitiv tænkning og rationelle analyser giver modet og fornyet energi til at træffe de rigtige beslutninger og føre dem ud i livet – på og udenfor golfbanen.

WædeVibeHastrup vil også være med til at gøre en forskel. Derfor har firmaet startet velgørenhedsprojektet Balance Golf – et intuitivt udviklingsprogram for særligt udfordrede børn i aldersgruppen 7-15 år samt deres familier. Programmet er målrettet og individuelt tilpasset med det formål at skabe større selvbevidsthed, trivsel og glæde i hverdagen for det enkelte barn.

Læs mere på www.WaedeVibeHastrup.dk og www.BalanceGolf.dk.

Intuitive Golf Instructor / European Tour Winner
Mads Vibe-Hastrup er tidligere professionel golfspiller, juniorverdensmester i golf og vinder på European Tour. Han har mere end 25 års erfaring inden for golfsporten og er nu golftræner og indehaver af Intuitive Golf Center.

Mental Coach / Transformation Advisor
Bettina Wæde er tidligere elitesportsudøver og har mere end 20 års erfaring med at skabe synlig forvandling af mennesker. Hun er uddannet coach og har mange års erfaring som mentaltræner og tankefeltterapeut. Derudover er hun blogger og forfatter til flere bøger. Bettina er også indehaver af Bettina Wæde.

Intuitive Executive Advisor
Rikke Topp Vibe-Hastrup er tidligere topdirektør i en multinational virksomhed og har mere end 15 års ledererfaring. Som Intuitive Executive Advisor kombinerer hun sin akademiske viden med erhvervs- og ledelseserfaring samt sin unikke intuitive kapacitet for at styrke ledere. Rikke er også indehaver af Life Component.

 Jeg glæder mig. 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!