Hvad var populært i denne uge?

Holder vi efterårsferie? I denne uge oplever jeg, at der er meget stille – faktisk så stille, at jeg selv valgte at holde 2 dages fri, næsten da. Nyhedsbrev fra BWConsult & Co samt ugens blogindlæg skulle lige på plads osv. Jeg har før

oplevet, at Danmark faktisk holder fri til Jul, Påske, sommerferie og efterårsferie. Jeg har talt med Headhuntere fra udlandet, som synes det er et mærkelig fænomen, og ligesom jeg ofte har svært ved at få folk i tale i de nævnte perioder.

Jeg derimod må erkende, at det er udfordrende at følge mine egne råd – idet ugen jo startede med, at jeg blev spurgt via vores Fanside på Facebook, om det var ok, at jobsøgere holder efterårsferie. Og jo det er det da (kender ikke regelsættet omkring dagpenge etc.), men vi ved jo alle, at jobbet kommer den dag, det skal komme. Har du en defineret plan (skabelon kan hentes via vores Fanside), så kommer det! I planen skal der efter min mening – lægges ferie – hyggetimer osv. ind, det er en del af processen i at få et nyt job…jo mere du krampagtigt forsøger at gennemtvinge noget – jo mindre får du! Kan du genkende det?

Igen nye opdageringer til LinkedIn
I denne uge gik jeg i gang med at planlægge opdateringen af min jobsøgningsbog “Nyt Job – Tak!”, idet der er jo mange nye ting vedr. jobsøgning igennem Sociale Medier. Igen blev jeg mødt med, at LinkedIn igen er i gang med nye spændende tiltag herunder visningen af din profil og hvordan skills bliver mere interessante at arbejde ud fra. Jeg trykkede naturligvis ja til at prøvekøre den nye profil, men før det er accepteret, må jeg nok vente lidt med opdateringen af min bog. Det er vel også derfor, at ingen af os kan kalde os eksperter i Sociale Medier, for der sker noget nyt hver dag.

Copycats
Det var også i denne uge, at vi berørte emnet Copycats på Fansiden på FB og vores LinkedIngruppe, hvor flere deltog i dialogen – dejligt at få flere synspunkter. Alle er vel enige i, at det er smigrende, når nogen vil kopiere dig og budskabet bliver aldrig det samme, hvis det ikke kommer fra 1. led. Men jeg må inddrømme, at det også irriterende, når jeg har lavet en opdatering og vupti, så har et konsulenthus i Jylland den samme eller en anden holder præcis det samme kursus…men sådan er det at arbejde via Sociale Medier. Igen tak til jer, der bidrog med synspunkter.

Nu er kl. 12.00 og jeg holder fri – I ved “walk the talk” (-: og glæder mig over, at alle er tilbage på mandag. Husk vi igen har åbent på Fansiden på Facebook og du kan allerede nu sende mig spørgsmål på bettina@bwconsult.dk.

God weekend.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!