Hvad har filmen The Adjustment Bureau med jobsøgning at gøre?

Jeg faldt over en reflektion fra en blog i USA, som jeg gerne vil dele med dig..

Har du set filmen The Adjustment Bureau med Matt Damon? Ellers glæd dig, den er på vej til danske biografer. Filmen har et budskab, som understøtter det, som jeg tidligere har skrevet om – altså at holde fokus på, hvad du gerne vil have sker i dit liv og at du har et valg. Filmen handler således om konlikten mellem fri vilje og skæbne. Spørgsmålet er, tror du dit liv allerede er forudbestemt, eller tror du har et valg i, hvordan det udvikler sig?

Når du ikke lever din drøm, kan livet føles som en labyrint. Uanset hvor hårdt du prøver, kan du ikke bryde ud af det mønster, du sidder fast i. Tænk over, hvor mange gange du har sagt, at det er svært at få et nyt job eller jeg får aldrig nyt job i disse tider. Sandheden er, at du har en fri vilje, og du kan ændre mønster, men det kræver noget arbejde.

Så i forhold til din jobsøgning, er her et par gode råd:

  • Definer dit mål – hvordan ser dit næste job ud?
  • Visualiser processen. Se dig skrive en fantastisk ansøgning, komme til samtale, som forløber fint og se dig selv tage telefonen, og få beskeden, at du fik jobbet. Se dig selv starte og have en fantastisk første dag med gode kolleger, opgaver osv. Se dig selv blive en succes. Se dig hæve armene og tænke, du er er fantastisk.
  • Brug 20 minutter hver dag og arbejd gerne med lydbølger – som mange oplever stimulerer og giver godt humør
  • EFT – Energi Terapi er godt for dem, der kender teknikken – I andre kan glæde jer til at læse mere om det i min nye jobsøgningsbog, som er på trapperne…

God fornøjelse..

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!