Headhunter – altså mig – skal nu udfordres!

Så skal der tænkes nyt – jeg skal udfordres!

Før Jul havde jeg en oplevelse af, at der skulle ske noget nyt – det var på tide at finde nogle arbejdsopgaver, der gav mig noget arbejdsglæde. At arbejde som headhunter kan være meget udfordrende, når avisoverskrifterne konstant indeholder krise og fyringer. Det er mit indtryk, at mange kandidater (i hvert fald i nogle brancher) holder pænt fast i deres taburet og affærdiger enhver form for kontakt til sådanne nogen som mig. Omvendt slår kunderne gerne ud med armene og forstår overhovedet ikke, hvorfor jeg ikke præsenterer mindst 10 kandidater til deres stillinger – der er jo krise og mange er fyret… Sådan er verden så dejlig kompleks.

Så hvad gør jeg så – tænkte jeg…jeg kan jo vælge at have ondt af mig selv og synes det hele er super hårdt og op ad bakke…Og tro mig, der har jeg været før og det er egentlig lidt kedeligt…

Så hvorfor ikke udfordre mig selv – der er jo nye muligheder…jeg skal blot turde gribe dem. Hvad er det egentlig, der giver mig energi  – jo det er jo at inspirere andre til at løbe efter bolden. Så hvorfor ikke samle folk og dele ud af min viden frem for en til en i telefonen.

En ting er dog sikker, jeg vil ikke lave traditionelle jobkurser…så jeg besluttede at kigge nærmere på Life Kinetik. Life Kinetik er visuel og koordinerende øvelser, der udfordrer hjernen og aktiverer således, at du er i stand til at performere bedre. Det bruges til mental træning (hvilket jeg jo arbejder med i SportsCoachen.dk), men er også særdeles anvendeligt til folk, der er stressede, hvilket mange jo er i en jobsøgningsperiode…Life Kinetik giver mulighed for at øve dine ressourcer og så er det samtidig sjovt.

Så hele næste uge er sat af til at tage på kursus og blive certificeret Life Kinetik instruktør. Om jeg glæder mig – det skal jeg lige tænke over,  for jeg kan på ingen måde finde ud af det lige nu. Faktisk har jeg allerede sved på panden – sådan skal det vel være med udfordringer, ikke?…Men jeg ser målet forude og det er jo at kunne tilbyde anderledes jobsøgnings seminarer.
Og jeg er faktisk tyvstartet, hvorfor du meget snart kan se invitationen til det første inspirationskursus i Roskilde den 28. februar – vel og mærke uden Life Kinetik, men med udgangspunkt i min bog. Hernæst kommer et webinar og så skal Life Kinetik selvfølgelig også prøves af…så satser hårdt på, at den kommende uge bliver intet mindre end fantastisk, når først alle mine forbehold er brudt ned (-:

God weekend!

Bettina

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!