Har du en medarbejder, der ikke præsterer?

Er du frustreret over, at vedkommende ikke lever op til det aftalte?
Er du frustreret over, at du ikke ved, hvorfor?
Skal du fyre eller fortsætte?

At have en medarbejder, der ikke præsterer, er en situation mange ledere befinder sig i, men hvad gør du?

Investerer du tid i at identificere hvorfor? Behøver du det? Hvad sker der i det team, som medarbejderen er i, hvis medarbejderen bliver eller ikke bliver? Hvilke aktioner skal du tage for ikke at ansætte en med samme profil? Skal vi kigge efter en med en hel modsat profil?

Har du kigget efter det, der virker? Har du kommunikeret og afstemt forventninger? Har medarbejderen alle værktøjer til at fungere? Har vedkommendes leder alle værktøjer til at lede medarbejderen og teamet? Er lederen klædt på til at inspirere og lede medarbejderen? Er du? Ved du, at du kan øge din fortjeneste med op til 29%, når du iscenesætter dine medarbejderes talenter?

Mit råd
Start med at gennemgå jeres strategi. Hvilke talenter har I brug for, så I kommer i mål?

Afdæk om I iscenesætter min. 3-5 af jeres medarbejderes toptalenter. Når dine medarbejdere gør det, som de er gode til, så stiger arbejdsglæden. Overvej, om der kan byttes rundt på opgaverne – hvis alle medarbejderes toptalenter ikke er iscenesat.

Vælger du at fyre, så sørg for at holde fast i, hvilke talenter, du har behov for – afdæk den nye potentielle medarbejderes talenter, så I sikrer bevægelse og ikke gentager. Det er et godt signal at sende i sin rekrutteringsproces, at I er opmærksomme på, at jeres medarbejdere gør meget af det, som de er gode til. Det undgår stress på jeres arbejdsplads.

Er du klar til at tale talenter? Ring på 4010 0220.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!