Fristed? Er det at male et maleri?

I sommer læste jeg en artikel i ugebladet Femina om Charlotte Farup Ohrt. Hun er oprindelig uddannet journalist og danser, men tog springet i 2005 og blev fuldtids maler. Hun blev årets kunstner i 2005, lever i dag af sin kunst og lærer andre at male inkl. mig.

Jeg bliver altid super inspireret af folk, der tør leve deres drømme eller livet fuldt ud. Da jeg efter sommeren mødtes med min coach og snakken faldt på, hvordan jeg kunne finde et nyt fristed, var det oplagt at prøve maleriet. Det vil sige helt oplagt var det ikke, faktisk troede jeg en kort overgang, at min coach var blevet små skør.

Fristed
Mit tidligere fristed var omgang og ridning af min hest, men det satte økonomien og en dårlig ryg stopper for, så derfor bookede jeg et minikursus hos Charlotte.  Allerede ved det første møde med Charlotte blev jeg grebet af at skabe et maleri. Timerne fløj af sted og jeg forlod kun mit maleri, fordi det skulle tørre til næste gang. Jeg oplevede, at jeg var glad alle tanker var skubbet til side og jeg var bare til stede. Wauw – det var stort for mig. Jeg har siden hen løbende kommet hos Charlotte og du ser resultatet her:

undefined

Jeg er så grebet af den følelse eller mit nye fristed, at jeg sammen med Charlotte gerne vil invitere dig til et ArtBreak – Forvandlingsevent og kun for kvinder.

Har du styr på dit fristed?
Ønsker du et ”spark” i den kreative retning – og finde dit fristed? Ønsker du mere energi og glæde i dit liv? Vil du lære at sætte skarpt på dine potentialer og slippe gamle vaner?

Så har du nu muligheden for at tilmelde dig til 4 aftenen, hvor du bare kan nyde at være dig.

Vi introducerer dig til en række værktøjer, der kan styrke dig mentalt og kropsligt, så du kan finde ro og styrke. Og vi lærer dig en masse sjove og anderledes maleteknikker, der med garanti vil åbne op for din kreativitet og sikre en forandring.

Er du interesseret? Vil du male ”fede” malerier og hygge dig sammen med os – så læs mere her.

ArtBreak tilbydes også til virksomheder – og giver her afdelingen, grupper eller andet at komme op og have et par sjove timer, der sikrer energi til gruppen – læs mere her.

Vil du have flere tips og tricks fra min hverdag som headhunter og forvandlingscoach, så følg mig på Facebook

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!