Foto & Forvandling, hvorfor?

Jeg starter med et foto
Når jeg starter et forvandlingsforløb og uanset hvilket området det er inden for, starter jeg med at tage et foto af personen. Det er vores fælles udgangspunkt for forvandlingsprocessen.

Det er min oplevelse, at vi kan arbejde nok så meget med at finde vores værdier eller ind til vores autentiske jeg, men ses det ikke i spejlet, når vi kigger, bliver vi forvirrede. Når jeg har talenter i forløb, er jeg bevidst om, at jeg må ud af kontoret og se de unge i aktion. At snakke frem og tilbage gør i min verden ikke hele forskellen. Det er derimod handlingen herefter, under træning eller kamp, der skaber forvandlingen. Her kan vi se, hvor langt vi er nået. For mig sker forvandlingen udefra og ind.

Personlig forvandling
På fotoet længere nede er et eksempel med en kvinde, der har oplevet meget modgang, sygdom, som er forvirret omkring sine værdier eller drivkræfter, som jeg kalder det. Hun har arbejdet en del med sig selv de sidste par måneder, men er ikke helt i mål og sådan ser hun ud en søndag morgen. 

Det er min oplevelse, at hun ikke ser det store arbejde eller forbedringer, som hun har gennemgået de seneste par måneder, når hun kigger sig i spejlet, derfor tog vi et nyt foto, hvor vi forsøgte at få hendes værdier udstrålet.

Et andet eksempel på fotoet længere nede – ser du en kvinde, der har ændret en del i sit liv. Hun drømmer om at udfordre livet endnu mere, turde give slip og leve fuldt ud. På det ene foto giver hun den gas. Jeg elsker mig arbejde.

Hvad tænker du?
For mig giver det meget mening at inddrage det visuelle i mit arbejde med at forvandle og i sidste ende få forvandlet og transformeret mine kunder. Det kommer indefra og ud – men også udefra og ind.

Her er et par foto fra efter et par forløb:

 undefined

Er du blevet mere nysgerrig? Følg mig på Facebook, så du får et nærmere indblik i min hverdag.

Du kan læse mere om, hvad jeg tilbyder på www.bettinawaede.dkDu kan også kickstarte din forvandling selv – tjek min webshop for flere gode produkter til bl.a. jobsøgere eller talenter. 

TILBUD:
Lad os fejre det i dag er en international lykkedag! For 500 kr. finder vi de værdier, du vil udstråle og du får taget dit foto. Sted: Vindinge v/Roskilde. Book inden 31.03.15 så finder vi en dag, der passer dig. Er du interesseret – send mig en mail: bettina@bwconsult.dk. Billederne er dine og kan bruges på LinkedIn, Facebook og lign. 

God fornøjelse og i næste indlæg vil jeg introducere dig til coachingdelen og de værktøjer, jeg arbejder med.

Bettina

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!