For under 100 kr får du et flot grafisk CV

De seneste indlæg har handlet om indholdet i et godt CV. Denne gang skal det handle om formen – hvordan du får et flot grafisk CV og selvom du ikke er grafiker. Jeg har selv prøvet en løsning af, som er både god og billig.

På det seneste har du fået mine indspark til et godt CV. Jeg har beskrevet en tendens fra USA, hvor headhuntere bruger max. 6 sekunder på at læse CV’er. Det betyder ikke, at jeg synes, at vi headhuntere ikke skal gøre vores arbejde ordentligt. Men jeg synes, du skal kende udviklingen, så du kan tage højde for det og komme forrest i køen. Du kan læse det blogindlæg her.

I dag skal vi se på, hvordan du kan skille dig ud ved at lave et grafisk flot CV.

Ønsker du at skabe et lynhurtigt overblik for modtagerne af dit CV, så kan du skabe blikfang ved at sætte det grafisk pænt op under devisen ”Show it, don’t tell it”.

Jeg er ikke noget supertalent inden for grafiske værktøjer, så jeg har fundet en løsning, hvor du for under 100 kr. kan skille dig ud i bunken af ansøgere.

Her er et eksempel på et grafisk flot opstillet 1 sides CV: 

 undefined

Bemærk, at jeg har indsat en QR kode, der henviser direkte til min LinkedIn profil, som jo er fuldt opdateret og giver en bredere introduktion til, hvem jeg er, og hvilken værdi jeg kan tilbyde. Mangler du input til, hvordan du optimerer din LinkedIn profil kan du tjekke mit online kursus her: ”Optimer din LinkedIn profil”.

Og her et eksempel på et lidt mere almindeligt CV, som stadig er flot opstillet (billedet er af side 1, du kan downloade det via min LinkedIn side – klik her).

 

undefined

 

Sådan får man et flot CV
Jeg har brugt Fiverr.com til at få lavet CV’erne. Fiverr er en global online markedsplads, hvor der udbydes forskellige tjenester blandt andet opsætning af CV’er, men også LinkedIn cover billeder og meget meget mere. Prisen starter på 5 dollars og jeg har givet 15 dollars for hvert af de CV’er, jeg har vist her – altså under 100 kr. Jeg søgte på resume og brugte de her to udbydere: 1 sides CV & 3 siders CV.

Det er vigtigt for sælgerne at få gode evalueringer, så de går langt for at give en god service.  Du kan se meget mere om Fiverr.com – ved at klikke her. Jeg har brugt det en del og er meget tilfreds. 

Jeg håber, at har givet lidt inspiration til, hvordan du på en god og billig måde kan få sat dit CV på, så det ser professionelt ud og skiller sig ud i bunken uden at være for meget.

Vil du have flere tips og tricks fra min hverdag som headhunter og forvandlingscoach, så følg mig på Facebook.

God fornøjelse.

 

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!