Efterårsferie – hvor blev du lige af?

I fredags meddelte jeg min søn – jeg holder ferie i næste uge! Jeg valgte at overse udtrykket – jep den er god med dig og hvor gør du så af din mobil imens….og jeg må inddrømme, at det blev den travleste uge længe set og nu torsdag, arbejder jeg stadig… Jeg er dog nået så langt, at der er kommet et autosvar på min mail, at jeg først er at træffe på mandag. Måske mere af navn end gavn, for jeg svarer jo stadig og jeg har lige lagt endnu en annonce på nettet for en af mine kunder, som jeg i øvrigt lige mødte i tirsdags…selvom jeg egentlig havde fri.…Og så skulle min nye hjemmeside lanceres og min bog blev udgivet osv. osv. Jeg bilder mig selv ind, at jeg motiveres af at arbejde, men faktum er, at jeg nu har brug for at holde fri. Så nu vil jeg gøre, som jeg selv opfordrede til i tidligere blogindlæg – jeg holder fri, så snart dette punktum er sat.

Men jeg har lige et par historier fra ugen her, som jeg gerne vil dele med dig.…jeg fik et opkald fra London, en som gerne ville hjem, og har fundet frem til, at jobsøgningsverden har ændret sig markant. Hvad i alverden laver alle de folk på LinkedIn spurgte ham mig..og hvad gør jeg med min profil. Hvad er reglerne? I England og mange andre steder – er det hele meget anderledes. Headhunterne arbejder som jobagenter a la sportsverdenen og opsøger kunderne på vegne af kandidaterne. Jeg har faktisk læst flere gode historier omkring dette koncept, hvor folk har fået andre til at arbejde for sig. Vi (BWConsult) arbejder også som en slags agenter, men der skal arbejdes lidt for at komme igennem til virksomhederne. Men jeg tror på, at vi vil se det mere og mere…Så er du i Danmark – så glæd dig over, at du har fingeren på pulsen og ved, hvordan du skal gribe din jobsøgning an…

Så talte jeg med en mand på 57 år, som har fulgt sin jobsøgningsplan og nu har 2 samtaler inden for de næste 2 uger. Hans tilbagemelding er, at da han overgav sig til sin plan, så begyndte det hele at virke…dejligt at høre.

Jeg talte med en Account Manager, der længe ønskede at skifte branche og hun fik tilbudt kontrakt i sidste uge. Hun sagde ja til en virksomhed, som troede på hendes personlighed – resten skulle de nok lære hende.

Så fik jeg en mail fra en, som absolut ikke var jobsøgende, men blev ”prikket” over LinkedIn…først sagde hun nej, men de overtalte hende til en samtale og nu har hun skrevet kontrakt og tror på, at dette er drømmejobbet.

Så nyd dagen og se de muligheder, der ligger fremadrettet…husk det er processen, der er vigtigst. Vil du inspireres eller måske udfordres i din jobsøgningsproces, så tjek min nye bog ”Nyt Job – Tak!” på bwconsult.dk.

Fortsat god efterårsferie (-:

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!