De bedste fra uge 40 – Bettina Wæde

1. Kontaktoplysninger i taglinie på LinkedIn
I den forløbne uge har jeg på vegne af mine kunder virkelig søgt mange profiler på LinkedIn, og virkelig overrasket over, at der stadig er mange, der har kontaktoplysninger i taglinien og summary. Så et godt råd til alle jer – få det rettet nu! I bliver altså slettet (sendt advarsler), når LinkedIns søgemaskiner finder frem til jer. Se det som en mulighed til at optimere din profil, igen og igen overraskes jeg nemlig over, hvor stærkt netværket fungerer og med en skarp profil står du stærkere i kampen om de bedste jobs eller i forhold til at skabe mere forretning.

2. WordClouds
Jeg blev spurgt efter sidste blogindlæg – om jeg havde andre gode ideer til at få mere ud af WordClouds og her er en tanke. Udfyld dit WordClouds med dine kompetencer, den forskel du gør og print det herefter. Når du går fra en samtale, så læg det på bordet og sig her er en opsummering på, hvilken forskel jeg gøre i din virksomhed!

3. Notifikationer på din LinkedIn profil
Jeg blev i denne uge mere opmærksom på, hvilken smart måde, hvorpå LinkedIn nu viser dig dine meddelelser.

For dem, der ikke har bemærke til det, så vise en besked i den øverste bjælke hver gang:
1. Nogen synes godt om, hvad du har delt på LinkedIn
2. Ser din profil
3. Accepterer din invitation
4. Nye inMails og mere

Da e-mails var den eneste måde at modtage meddelelser forud for denne opdatering, vil dem, der foretrækker at holde trafikken til deres indbakke ned til et minimum rose LinkedIn for denne ændring.

Eksempel:

4. Facelift for virksomhedernes side på LinkedIn
Det er stadig under udrulning, men virksomhedernes side på LinkedIn fik i denne uge en velfortjent ansigtsløftning og det er blevet virkeligt godt.  Det er mere overskueligt – tjek f.eks. BWConsult & Co’s og eller følg JobFee.dk på LinkedIn. Jeg har netop lagt nye billeder på og når vi bliver bedre til at bruge Instagram, så er det jo fantastisk måde at skabe lidt liv og bytte lidt rundt på billederne fra Instagram. LinkedIn fremhæver især firmaer som Dell, Philips, Citi og HP,  der var nogle af de første til at få ny opdatering og virkelig gode til at bruge sider til at informere deres “følgere” – tjek dem ud…

Fordel for virksomheder med denne opdatering:

1. Renere, mere attraktivt layout og design
2. Bedre eksponering for selskabets opdateringer
3. Større billed på ankomstsiden (et design der minder om Facebook Timeline)
4. Bedre eksponering for produkter og tjenester (i højre sidebar)

Et godt tip til jobsøgere eller dig, der måske ønsker at gøre forretning via LinkedIn, er at følge virksomheder. Nem måde hele tiden at orientere sig på – om de ansætter eller blot har fået nye opgaver etc. Link op med de rekrutteringsansvarlige i de pågældende virksomheder etc. måske det giver dig et forspring næste gang, de skal rekruttere.

Gratis sparring!
Husk, at der igen i morgen – mandag er åbent vindue på vores Facebook side og som noget nyt – mulighed for hangouts via Google+. Du kan stille alle mulighed spørgsmål vedr. job- markedet/søgning, så glæder mig til at høre fra en masse.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!