Bliv skadesfri og restituer bedre med vegetativ træning

Vegetativ træning kommer fra terapiformen ”SOV VEGETOTHERAPY” i Norge og repræsenterer en viden om samspillet mellem den menneskelige krop (biologi) og livserfaring (biografi) i bredeste forstand. Vegetativ træning gør en kæmpe forskel for sportsatleter.

Ved hjælp af en åndedrætsteknik sætter vi gang i en kraftig bevægelse i organismen, der frigiver, fjerner strukturer og grænserne som påvirker vores organisme i at være 100% funktionsdygtig og yde store præstationer. Ved at omdanne disse forstyrrelser gemt i de menneskelige fysiologiske tilpasnings systemer, starter der en strukturel genopbygning af hjernen og kroppen.

En session varer omkring 45 min., og hver session vil gradvist forbedre alle funktioner i vores organisme.

Vegetativ træning er bl.a. effektivt til sportsfolk, der ønsker:

  • At øge den mentale styrke
  • At blive skaderne kvit
  • At undgå skader fremadrettet
  • At restituere meget hurtigt

Mental styrke
Under hård træning eller konkurrence presses kroppen ofte maksimalt, og vores organisme begynder at kompensere og nedbryde. Vi presser vores krop maksimalt for at toppræstere og skaber dermed en forstyrrelse i det vegetative system. Under vegetativ træning fjerner vi forstyrrelser og reorganiserer hele organismen, hvorefter der opleves langt større mentalt overskud, forbedret koordination, skærpet fokus, 10% mere lungekapacitet osv.

Fri for skader
De fleste sportsatleter har haft skader og får skader igennem deres karriere, og disse skader huskes af organismen som regel som en lille præstation forstyrrelse eller instinktiv frygt for, at ”karrieren er ovre”. Med vegetativ træning kan vi fjerne disse strukturer og løfte den generelle funktionalitet af organismen og bringe sportsatleten tilbage på banen endnu hurtigere, bedre end før skaden kombineret med en større mental styrke.

Restitution
Vegetativ træning er også effektivt til restitution. Vi skaber en normal vegetativ balance med vegetativ træning igennem en session, der varer omkring 30-45 min. Det er nu muligt at bringe en fuldstændig færdig sportsaltet tilbage til en normaliseret organisme hver dag klar til at præstere. Det er ganske effektivt under længerevarende turneringer, løb mv. som under for eksempel cykelløb, golfturneringer, stævner, tæt kampprogram mv.

Efter hver træningssession kan man føle sig desorienteret, men også dybt afslappet og revitaliseret. Efter ca. 15 min føles klarhed og ny energi. Forestil dig at kunne være klar hver eneste dag selv under stævner og længerevarende turneringer?

I min klinik har jeg følgende eksempler fra træning af sportsfolk.

Cykelrytter, der for første gang kom på podiet i et internationalt løb efter blot tre vegetativ træningssessioner.

Håndboldspiller, der ikke siden i sommers har kunne gennemføre en hel træning, trænede med på fuld tid efter kun én træningssession.

Fodboldspiller, der havde en fodskade (ikke noget brækket) – tre træningssessioner i træk og han var skadefri.

Fodboldspiller, der har Osgood-Schlatter knæ – tre træningssessioner i træk og han kunne gennemføre træning i 35 min uden smerter for første gang siden sommerferien.

Ishockeyspiller, der ønskede optimering af sin krop og mental styrke, gennemgik stor forvandling blot ved to træningssessioner.

Håndboldspiller, der blev sin fibersprængning kvit ved fem træningssessioner inden for syv dage og var klar til at træne 100% igen efterfølgende.

Imponerende ikke?

Video
Se mere i videoen, hvor jeg fortæller mere om, hvad vegetativ træning er, og hvordan du som sportsatlet kan få glæde af den type træning (varighed: 4.23 min.).

Se min video Video vgt sportsfolk.

Vegetativ træning er for dig…
Vegetativ træning er for dig, der vil blive bedre til din sport. Det er til de hold, der vil væk fra bunden eller være sikre på oprykning eller blot bedre end modstanderne. Jeg kan booste dig og dit hold på 2-3 uger.

Det er til alle jer, der tror på restitution – som i min optik er mere end at lytte til musik liggende i en seng.

For mere information følg mig i mit daglige arbejde som vegetativ træner og coach på min Facebook side.

Kontakt mig på +4010 0220 for mere information eller book din træningssession Bettina Wæde.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!