2 vegetativ træninger 1 vundet turnering

Mange af de Pro Atleter jeg møder, tænker ikke særlig meget over, hvordan de trækker vejret. Ubevidst trækker mange kun vejret ned i brystet og puster ud. Mange af de Pro Atleter, der kommer hos mig til vegetativ træning, kommer i første omgang ofte, fordi nogle af deres skader ikke heler 100% eller fordi de oplever, at de bliver styret af deres tanker eller følelser eller toppræstationerne udebliver. De ønsker med andre ord en optimering af deres krop, et større samarbejde mellem krop og sind og ad den vej nå større præstationer eller komme helt til tops.

Ung golfspiller
Det samme gjorde sig gældende for en ung golfspiller, som jeg mødte i sidste uge. Han oplevede, at han blev nervøs og tankerne tog over, når han skulle spille turnering. Det betød, han spændte mere i kroppen og dermed ikke kunne spille frit og ubekymret.

I første omgang var målet at komme bedre igennem den turnering, som han skulle spille lørdag og han kom her torsdag, så vi fik travlt.

Plan:
Torsdag – fuld vegetativ træning for at løsne stressen i kroppen og en kort snak om et par mentale værktøjer, der kunne tages i brug nu. Torsdag aften ud at træne og fokusere på ændring i rutinerne, hvor vejrtrækning blev inkluderet.

Fredag – fuld vegetativ træning for at komme et lag dybere, frigive flere spændinger og øvelse til at fjerne sig fra tanker og følelser – komme tilbage til center, som jeg kalder det. Vi fik skabt opmærksomhed på de triggere/vaner/overbevisninger, der sætter nervøsiteten i gang og fik det forløst med vegetativ træning. Golftræning fredag aften og de første meldinger var meget lovende.

Lørdag – fokus træning (vegetativ) 10 min inden turnering og så skulle der spilles.

Lørdag aften tikkede denne besked ind:
Sådan!!! Jeg vandt turneringen J

Optimal vejrtrækning
I vegetativ træning lærer du at trække vejret rigtigt, og det er en effektiv metode til at igangsætte en reorganisering af hele vores organisme. Vi fjerner alle forstyrrelser som tanker, oplevelser, skader mv. som altid lagres i kroppen, hvis de ikke forløses med det samme. Vegetativ træning beviser igen og igen at være særdeles effektivt og at vi kan booste præstationer inden for meget kort tid.

Stort tillykke til ”min” unge golfspiler. Jeg glæder mig til det videre samarbejde.

Er du blevet nysgerrig på vegetativ træning – se mere på www.bettinawaede.dk.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!