Sådan skabes en Superstar med Vegetativ træning!

FC Everton omtales i Sport Magazine Østrig, august 2013.

Dette blogindlæg er oversat fra Inge-Jarl Clausens blog – læs oprindeligt blogindlæg: https://vegetativetraining.wordpress.com/2015/03/01/the-making-of-a-superstar/

Oversættelse: Bettina Wæde

undefined

”Igennem syv år har Inge Jarl Clausen arbejdet internationalt som vegetativ træner målrettet sportsatleter. I dagens sportindustri er behovet for bedre performance et godt udgangspunkt for hans metode, og han er ofte booket af flere fodboldklubber. I foråret 2013 arbejdede Clausen i Premier League med spillere fra FC Everton og Manchester City.

Resultaterne var overbevisende, bekræfter Danny Donachie, leder af Medical Services i FC Everton til Sportmagazin. I Everton forsøger vi at gøre alt for at være bedre end vores modstandere. Clausen har gjort en stor forskel i forhold til optimering af vores spillere. Clausen tog kontakt med klubben ved at sende en e-mail med en kort beskrivelse af sine træningsmetoder og bad om et møde. Donachie var prompte interesseret i dette, fordi han altid er på udkig efter nye metoder til at forbedre holdet og spillerne.

Han var skeptisk i starten, idet vegetativ træning er meget anderledes end alt andet de har prøvet før. “Må dog erkende, at vegetativ træning er et nyt paradigme inden for udvikling af sportsatleter”, udtaler Donachie. Før metoden blev afprøvet på spillerne, lagde Donachie og hans Medical Service sig på briksen og gennemførte et træningsforløb selv. Efter blot en uge med vegetativ træning, var der store fremskridt. Selv de største skeptikere i det medicinske personale gennemgik en stor forvandling, og ingen var i tvivl om, at denne træning var en forbedring.

Det blev aftalt, at Clausen startede træning med 2 spillere, som i lang tid havde været skadesramte og kun trænede fitness. Resultaterne var overraskende. Begge atleter forbedrede sig meget. Spillerne viste en langt større selvtillid på banen, især Séamus Colemans’ performance forbedrede sig voldsomt.

Efter at have arbejdet med Clausen i to uger, spillede Coleman otte kampe i træk, og blev stemt ”Man of the Match” fem gange. Det er naturligvis svært at bevise, at forvandlingen var direkte forbundet til vegetativ træning, men for Donachie og hans team er der ingen tvivl.

“På grund af disse kendsgerninger blev Clausen inviteret til at fortsætte sin træning i den kommende sæson”, udtaler Donachie.”

—–

Inge-Jarl Clausens beskrivelse af forløbet hos Everton FC:

”Jeg blev inviteret tilbage til Everton FC i november-december 2013 med henblik på at træne Seamus. Min hensigt var at løfte ham til hans næste niveau som fodboldspiller. I de første træningssessioner diskuterede vi, hvad der kunne være hans næste niveau. Han ville gerne score flere mål. I løbet af sin 5. session faldt alt på plads. Han havde et stærk vegetativ gennembrud, og følte sig klar til at score en masse mål.

Næste dag startede hans scorings stime. Han scorede i 5 kampe de efterfølgende 4 uger. Da jeg startede med Seamus, var han 2. valg og værd et par hundrede tusinde GBP. Nu steg hans værdi med +10 millioner, og The Guardian bedømte ham kort efter som Evertons bedste spiller i deres midtvejsevaluering Premier League gennemgang i 2013-14.

Jeg arbejdede i 3 perioder i FC Everton (10. -31. marts 2014), og siden hen har jeg også trænet to gange med spillere fra Manchester.

“Jeg kom tilbage til Everton i marts 2014, hvor de vandt fire kampe i træk under min træning med spillerne. De spillere, jeg arbejdede med, har større selvtillid, afleveringerne er mere præcise og de kan løbe mere end 10% længere. De scorer, lægger gode assists og generelt klarer de sig bedre. FC Everton var nr. 8 i Premier League, da jeg kom til, og avancerede til nr. 5 og kun 4 point fra at kvalificere til Champions League”.

Her en oversigt fra avisen Liverpool Echo om Evertons Seamus Coleman udvikling. Han gennemgik en enorm forbedring, siden han startede vegetativ træning terapi i foråret 2013.

Seamus Coleman vandt spillernes ”Player of the Season” under sin tid hos Everton Football Club i slutningen af ​​sæson ved en award ved St Georges Hall i Lime Street, Liverpool 2014.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/seamus-coleman-signs-newfive-year-7334344#.U60Q_5IdmEw.facebook

April 23rd 2014 Seamus Coleman – numbers:

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-fcs-seamus-colemannumbers-7022568#.U1emA6a4_gw.facebook

6 ligamål har irlænderen scoret i sæsonen 2013/2014, svarende til hele hans karriere før starten af ​​denne sæson.

40 – Coleman har lavet 40 vigtige afleveringer i sæson 2013/2014, og vurderet som afgørende værdi af alle forsvarer i Premier League. Vurderet af Leighton Baines.

486 typer a la Seamus Colemans kunne Barcelona have købt i stedet for Daniel Alves. Alves blev den dyreste højre back i verden på £ 29,2 mio., mens Coleman kostede blot £ 60k.

38 – Coleman leverede i gennemsnit 38 afleveringer per spil under Roberto Martinez – i sin første fulde sæson i klubben leverede han i gennemsnit kun 20.

Du kan læse mere om vegetativ træning og Bettina Wæde her.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!