TALENTET INDIVIDORIENTERET

Du kan se andre menneskers potentiale. Du forstår, at vi alle er unikke og forskellige. Vi tænker og reagerer forskelligt og motiveres ikke af det samme, det ved du. Med talentet INDIVIDORIENTERET varierer du din ledelse, undervisning, forklaring osv., så den matcher den, du står over for.

Det er interessant for dig at arbejde, hvor der er mulighed for at sætte dig ind i mennesker og få iscenesæt deres talenter. Du har fokus på det, de kan og ikke deres svagheder, dem tilgiver du.

Din evne er at spotte talent og kan bl.a. anvendes til at sætte grupper sammen, som når målene.

“I believe that every person is born with talent.” 

Maya Angelou

Et par ord om dig med det INDIVIDORIENTERET talent

  • Du forstår det unikke i hvert menneske.
  • Du drives af indsigt i forskelligheden i mennesker.
  • Du kan næsten instinktivt se andres potentiale og muligheder for udvikling.
  • Du synes at kunne sætte de rigtige ”labels” på dem, du møder.
  • Du forventer, at andre bliver behandlet sådan, som de lige præcis har brug for.
  • Du har nogle udfordringer, når du arbejder i miljøer, hvor mennesker ikke bliver behandlet individuelt.

FORESTIL DIG
At du kan gå arbejdet og have en aktiv rolle i at forstå og bringe andres talenter i spil. At din arbejdsgiver sætter pris på, at din styrke ligger i instinktivt at se andres potentiale og muligheder for udvikling og de lytter til dig. De ved, at et talentbaseret perspektiv gør en forskel i forretningen og det nyder du. At du får lov til at fortælle, hvem der bør være i fx projektgruppen eller grupper generelt, for at få det fulde udbytte af alle, det giver dig energi.

Har du INDIVIDORIENTERET som top talent – er dette en magisk dag.

JOBS
Har du INDIVIDORIENTERET som et af dine toptalenter, er jobs, hvor du får lov at arbejde udvikling af mennesker evt. som leder og måske i brancher som sundhedssektoren, HR, Headhuntere, Agent og rådgivere. Det er dog et talent, der kan anvendes i mange sammenhænge og steder og som vil sikre, at personer, teams/projektgrupper mv. udvikler sig.

Vil du kender dine talenter? Gøre meget mere af det, som du er god til? Så book en session med Bettina Wæde, hvor vi afdækker dine talenter og udarbejder en plan over, hvordan de kan iscenesættes i dit liv, arbejde, sport eller generelt. Se mere på www.bettinawaede.dk. Jeg anvender værktøjet Talentindikator, se mere på talentinsights.biz. Følg også vores FACEBOOK LIVE SHOW 1. show torsdag den 30. august kl. 15, hvor vi taler talenter og har en gave til alle, der hører med.

Om forfatteren:
Bettina Wæde hjælper mennesker med at nå deres fulde potentiale. Hun er også talent- & vegetativ træner, konsulent & foredragsholder og arbejder med kandidater og (også internationale) topatleter, der ønsker at afdække og aktivere deres talenter.

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!