TALENTET ANALYSERENDE

Må jeg se beviset? Når du har det ANALYSERENDE talent i toppen, så vil du gerne kende sandheden, se mønstret og have plads til at være kritisk. Du ønsker ikke at skyde folks ideer ned, men vil gerne kende baggrunden for deres teori og det skal være validt.

Det er interessant for dig at arbejde med tal, data, analyse, mønstre mv. og du sætter dig godt ind i dine ting. Du gætter ikke på, hvad resultatet kan være, men undersøger det.

Du starter ikke på et projekt eller en opgave, før du har haft tid til at analysere det. For mange kan det virke, som om du er meget grundig og kritisk, men du tager dig tid til at få data på plads.

I’m very analytical, I’m very precise.

Al Yankovic

Et par ord om dig med det ANALYSERENDE talent

  • Du er god til tal og analyser.
  • Du drives af, at tingene er ordentligt analyseret, gennemarbejdet, ikke bare overfladisk behandlet.
  • Du gør dit arbejde ordentligt.
  • Du går først i gang, når du er sikker på, at du har de data, du behøver.
  • Du har styr på dine data og gætter ikke på, hvad sandheden er, men undersøger det.
  • Du har det godt, når andre også har sat sig godt ind i området og har lavet grundige analyser.
  • Du vil gerne belyse ting ordentligt, før du går i gang.
  • Du indsamler data og informationer og på det grundlag træffer du beslutninger.

FORESTIL DIG
At du kan gå arbejde og udføre opgaver, hvor det kræver grundighed, hvor der er tid til at analysere, tid til at finde mønstre eller du kan organisere f.eks. ideer eller lign. Du kan bruge tid på at indhente information, udarbejde Excel regneark, databaser, rette opgaver, vurdere data og analyser. Forestil dig, at du har en arbejdsdag med opgaver, hvor du har masser af information og viden til at udføre analyser og beregninger og hvor folk er afhængige af, at du har vurderet materialet først.

Har du ANALYSERENDE som top talent – er dette en magisk dag.

JOBS
Har du ANALYSERENDE som et af dine toptalenter, er jobs, hvor du får lov at arbejde med data, analyse, tolkning, tal osv. interessant for dig. Jeg tænker bogholdere, ingeniører, data analytikere osv. Analytisk er som sælger godt at have, når man skal vurdere, hvilke kunder man vil adressere (frem for blot at tæppebombe hele markedet) – blot et eksempel.

Vil du kender dine talenter?
Gøre meget mere af det, som du er god til? Så book en session med Bettina Wæde, hvor vi får afdækket dine talenter og udarbejdet en plan over, hvordan de kan iscenesættes i dit liv, arbejde eller generelt. Se mere på www.bettinawaede.dk. Jeg anvender værktøjet Talentindikator, se mere på talentinsights.biz. Følg også vores FACEBOOK LIVE SHOW 1. show torsdag den 30. august kl. 15, hvor vi taler talenter.

Om forfatteren:
Bettina Wæde hjælper mennesker med at nå deres fulde potentiale. Hun er også talent- & vegetativ træner, konsulent & foredragsholder og arbejder med kandidater og (også internationale) topatleter, der ønsker at afdække og aktivere deres talenter.

 

 

 

 

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!