Rådgivning

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

RÅDGIVNING

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Er du nogen gange i tvivl om forskellige HR relaterede udfordringer eller ønsker at være opdateret på, hvad der rører sig i fremtiden? Vil du gerne møde en, der er uvildig og som har stor erfaring med at drive en HR virksomhed igennem 15 år?

Jeg hjælper med:

VIRKSOMHEDER
– Udarbejdelse af talentstrategi
– Rekrutteringsproces generelt
– Vurdering af slut kandidater
– Intern rotation af medarbejdere
– Millennials & iGens
– Talentafdækning – medarbejdere
– Se nye vinkler på situationer

LEDERE, PERSONER & SPORTSFOLK
– Udvikling af Power Leaders
– Udvikling af Power Teams
– Udvikling af Power Sportsfolk

Jeg hjælper også folk fra Critter til Power State og tilbyder også et spændende træningsforløb for nordiske ledere. Min værktøjskasse indeholder bl.a. Kulturel fit/virksomheds analyse, talenttest, mentale redskaber, åndedrætsøvelser, koordinationstræning (vegetativ træning) & coaching. Vi skal gøre meget af det, som vi er gode til.

I mange år har jeg udviklet sportsfolk, en erfaring jeg har taget med til virksomhederne. I sportens verden er et godt team afgørende for, om holdet står med en guldmedalje omkring halsen. Sportsfolk ved, at de er nødt til at kende hinandens talenter og samarbejde for at vinde. Alle positioner udfyldes af den person, der er bedst til at udføre opgaven. De samme mekanismer hjælper en virksomhed til succes. Jeg bruger tid på at observere mønstrene enten i kampe eller i virksomheden.

Næste skridt?
Du er velkommen til at ringe til mig for at høre, hvordan vi kommer i gang. Mit telefonnummer er 40 10 02 20.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!