Hvad er Vegetativ Træning?

Vegetativ træning er åndedrætstræning og utrolig effektiv til at igangsætte en reorganisering og optimering af hele vores krop. At give os muligheden for at lære os at være til stede i nuet og ikke lade os styre af tanker og følelser, som ofte sætter sig som spændinger mv. i kroppen.

I vegetativ træning kobles sind og krop sammen og vi fjerner oplevelser og forstyrrelser, som altid er gemt i kroppen. Folk oplever store forandringer allerede efter 1. træning.

Hvordan foregår træningen?
Træningen foregår ved at ligge på ryggen på en briks med bøjet knæ og fodsåler i madrassen. Du starter med at tømme hovedet for tanker og trække vejret, som du er vant til. Når du ligger på denne måde falder dit blodtryk helt naturligt, mens det vegetativ system aktiveres. Din krop begynder helt automatisk at finde derhen, hvor der kan optimeres og det vegetative system aktiveres – du er i gang med at optimere hele din organisme – at skabe en rask krop.

En træningssession varer typisk ca. 45 min.

Hvorfor valgte jeg at blive Vegetativ Træner?
Jeg valgte at blive vegetativ træner, fordi jeg selv har døjet med smerter grundet to ødelagte diskusskiver og modic forandring. Jeg brugte utrolig mange penge på behandlere uden det store resultat. Vegetativ træning reorganiserede min organisme, dvs. min krop helbredte sig selv. Jeg lærte, hvilke tanker, der giver spændinger og hvordan jeg skal trække vejret for at fastholde min “helbredelse”. Jeg er i dag næsten helt rask, kan løbe, spille golf, sidde, gå meget langt osv. – det var helt umuligt for år tilbage.

Udbytte:
Vegetativ træning er for dig, der ønsker en krop og et sind i balance, et langt større overskud, mere energi, ingen stress og smerter. Det er for dig, der vil lære at være til stede i nuet i en rask krop.

For sports atleter betyder det forbedret koordination, hurtigere reaktion, større mentalt overskud, øget lungekapacitet og en krop, der fungerer – ingen skader.

Det er muligt at opdele træningerne efter formål – f.eks.:
Generel træning: Vi arbejder med kroppen og slipper forstyrrelser – 45 min.
Bevægelighed: Vi arbejder med bevægeapparatet og fleksibilitet – 45-60 min.
Mental styrke: Vi arbejder med forløsning og vejrtrækning – 45 min.
Stress & Angst: Vi arbejder med at forløse tanker og lag lidt efter lidt – 45 min.
Restitution: Vi lærer teknikker, der sikrer restitution fra dag til dag – 20-30 min.

Nysgerrig? Kontakt mig på  4010 0220.

Sådan skabes en superstar med vegetativ træning Læs mere her

OPTIMERING AF PRO ATLETER MED VEGETATIV TRÆNING

Med vegetativ træning, som er en åndedrætstræning – kan vi løfte enhver Pro Atlets præstationsniveau betragteligt inden for 2-3 uger.

I vores organisme ligger altid indre forstyrrelser, som begrænser Pro Atleters ydeevne og dermed evnen til at top-præstere. Det kan være forstyrrelse skabt af tanker, følelser, overbelastning eller tidligere skadeoplevelser, som ikke er forløst fra organismen, og som kroppen stadig husker. Ved at fjerne disse forstyrrelser kan vi hæve organismens funktionsniveau betragteligt.

Tilfredse kunder

Fodboldspiller

“Vegetativ træning var grænseoverskridende, men meget hurtigt viste resultaterne sig på banen. Jeg blev hurtigere og min koordination forbedrede sig markant, min krop føltes meget mere klar. Jeg fik gang i mine scoringer og jeg oplevede, at alle småskader forsvandt. Det var meget mærkeligt – men i dag er jeg meget begejstret.”

Ishockeyspiller

Det var underligt at komme til Bettina til vegetativ træning. Min krop rystede løs, og jeg mærkede min krop arbejde! Efter træning var jeg først meget træt, men tog en lur og så til træning efterfølgende.. Sjældent har jeg haft så meget energi til en sen aftentræning. Jeg glæder mig til de næste vegetative træninger.

Målmandscamp

Vi afholdte en intensiv træningscamp for målvogtere og havde efter en lang hård lørdag besøg af Bettina Wæde om aftenen til en session med Vegetativ træning. Spillerne var slidte efter dagens strabadser – men til trods for deres umiddelbare skepsis, fandt spillerne en helt utrolig ro og fordybelse under Bettinas ledelse. Resultaterne var synlige. De havde nemt ved at få en ordentlig nattesøvn, og vågnede friske søndag morgen (fuld restitueret) med stor energi til endnu en dag med hård intensiv træning.

Cykelrytter

Du får ikke bedre reklame end min søn. Han kører for vildt til sine cykel løb og træninger. De andre forældre spørg, om vi har givet ham speed eller er det måske det der pusteri.

Golfspiller

Jeg ved ikke lige, hvad der sker, men noget har du gjort rigtigt! Gik +2 i dag i match og lavede 39 point og er nu i nyt hcp igen – så glad. Tak for din hjælp!

OPTIMERET KROP

Denne træningssession arbejder med kroppens strukturer. Det kan være hårdt arbejde for Pro Atleten at sætte hele homeostasen i fuld bevægelse og arbejde med de forstyrrelser, som vi altid har gemt og som du og din krop styres af. Vi igangsætter en reorganisering og optimering af hele organismen. Præstationsniveauet løftes betragteligt.

Udbytte – Optimeret krop & stærk styrke

HURTIGERE REAKTION & FLEKSIBILIET

Denne session tager omkring 45-60 minutter og her arbejder vi med bevægeapparatet. Træningssessionen er intensiv med kontrollerede og guidede bevægelser. Fokus på bækkenrotation, så der kan åbnes og stabiliseres motoriske evner på et højere niveau af funktionalitet. Rotationen bliver mere flydende og effektiv. Øje til fod/hånd koordination bliver hurtigere og mere præcis.

Udbytte – Bevægelighed og koordination

ØGET MENTAL STYRKE

Denne træningssession kan ikke anvendes som en første gangs træning. Pro Atleten skal have arbejdet med sine begrænsninger (psykologiske), så den ekstreme energi ikke omdannes til ukontrolleret raseri og aggression. Pro Atleten oplever hurtigt en følelse af ekstrem energi, der flyder. Det føles meget let, hurtig, meget fokuseret og øget mental styrke

Udbytte – stærkere mentalt

EKSTREM RESTITUTION

Denne restitution træning er målrettet vores nervesystem. Vi aktiverer nervesystemet og lader vores organisme starte en optimering. Dette opleves ofte som rystelser i kroppen. Denne session kan med fordel anvendes lige efter hård konkurrence, hvor det giver en fordel at kroppen hurtigt får balanceret sig selv.

Udbytte – Fuld restitution selv efter hård konkurrence

SKADER & FOREBYGGELSE

I denne træningssession sætter vi gang i en kraftig bevægelse i organismen, der frigiver, fjerner strukturer og begrænsninger som påvirker vores organisme i at være 100% funktionsdygtig og yde store præstationer. Ved at omdanne disse forstyrrelser gemt i de menneskelige fysiologiske tilpasningssystemer, starter der en strukturel genopbygning af hjernen og kroppen.

Udbytte – Rask krop

Læs meget mere om Vegetativ træning på bloggen

november 7, 2016

Sådan blev en håndboldspiller bedre på 3 uger

september 13, 2016

Fra handicap 4 til 2,5 på 4 uger

august 11, 2016

2 vegetativ træninger 1 vundet turnering

august 7, 2016

Wake up call for leder var dårlige løbetider

maj 9, 2016

Optimering af Pro Atleter med vegetativ træning

april 25, 2016

Udbytte for Pro Atleter med vegetativ træning

april 13, 2016

Hvilken forskel gør vegetativ træning for cykelryttere

marts 29, 2016

Betydelig forbedring af Pro Atleter