Teamudvikling

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”40″ bottom_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

WORKSHOP

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-search” color=”Accent-Color”]EFFEKTIVE TEAMS, DER UDSTRÅLER ARBEJDSGLÆDE – intet mindre!

 

Når kolleger matcher hinanden, præsterer de bedre, arbejdsglæden øges, og de bliver længere i virksomheden. Er det sådan dit team er?

Måske – og så er du heldig. Ikke alle teams er effektive og har et samarbejde, der bare fungerer. Måske kender du til personer, der virker som om de modarbejder eller kører deres eget løb og bevæger sig væk fra fællesskabet. Måske kender du dem, der beklager sig, når de ikke får deres vilje, eller måske siger de op. Ineffektive teams, der ikke samarbejder, koster oceaner af tid og ressourcer – tid som kunne bruges på forretningen.


Vi kan hjælpe dig med at flytte teamet i den ønskede retning. 
Book en 3-timers workshop.

Workshoppen tager udgangspunkt i, at når en medarbejder bliver klogere på sig selv, får en større indsigt i egne talenter og værdier, og samtidig får kendskab til det samme hos kollegerne – så sker der noget positivt. Kender et team hinanden kulturelt samt hinandens styrker, øges arbejdsglæden og med den stiger effektiviteten. Arbejdsglæde og effektivitet skaber gode medarbejderoplevelser og medarbejderne går glade hjem.[/text-with-icon][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-play” color=”Accent-Color”]Workshoppen er opdelt i to dele (3 timer i alt):

  1. Del: Team-/talentanalyseonline spørgeskema, der udfyldes individuelt.
  2. Del: Resultat og praktiske øvelser – tre timers øvelser og læring.

UDBYTTE:
» Øget arbejdsglæde
» Større produktivitet
» Færre (eller ingen) fejlrekrutteringer
» Øget tiltrækning af nye medarbejdere[/text-with-icon][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-tag” color=”Accent-Color”]Se mere på www.bettinawaede.dk eller kontakt Bettina Wæde, mobil 40 10 02 20.

 

”Vi tog kontakt til Bettina, da vi oplevede stor utilfredshed i vores serviceteam, og folk sagde løbende op. Vi gennemførte med Bettinas hjælp en workshop, hvor vi tydeligt kunne se, hvorfor vi konfliktede i forhold til, at vores arbejdsværdier var forskellige. Vi fik en større indsigt i, hvad vi hver især er gode til og blev klogere på hinanden. Vi har efterfølgende også byttet lidt rundt på nogle arbejdsopgaver og alle er i dag meget tilfredse. Det allerbedste er – ingen opsigelser. Vi har i dag ressourcer på det rigtige sted, det vil afspejles på vores bundlinje. Virkelig effektiv og især kulturanalysen var en øjenåbner. Du gjorde det godt, Bettina”. Direktør i mindre virksomhed.[/text-with-icon][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!