The Emotion Code

Hvad er The Emotion Code
The Emotion Code er en form for energi terapi, der hjælper os med at identificere og “release” fangede følelser – som på en eller anden måde er fanget i vores energisystem skabt fra negative hændelser, som vi har oplevet tidligere. Fangede følelser kan bl.a. forårsage depression, angst, og de kan blokere os fra at kunne opleve kærlighed og lykke og få os til at føle sig afkoblet fra andre. Og fordi fangede følelser er lavet af energi, ligesom resten af kroppen, har de ofte indflydelse på vores fysiske krop og kan forårsage akut smerte og større og mere alvorlige sygdomme. Når vi “releaser” fangede følelser skabes balance, så kroppen kan helbrede sig selv eller vi kan øge vores mentale styrke.

Næsten alle har en del følelsesmæssig bagage fra smertefulde livs oplevelser. Følelsesmæssig bagage er meget ægte, og selvom det er usynligt, kan det nemt forstyrre din lykke, din succes og dit helbred. Det er som at bære rundt på en kuffert med alle vanskelige begivenheder, som du har gået igennem. I sidste ende bliver belastningen for tung og det har sin pris fysisk eller mentalt.

Energi
Fangede følelser er bogstaveligt talt som en slags energikugler, vibrerende ved forskellige frekvenser afhængigt af, hvad følelsen er. For eksempel Vrede er en anden vibration end Tristhed eller Usikkerhed. Fangede følelser er negative, destruktive vibrationer og har tendens til at påvirke kroppen, hvor de sidder fast, hvilket skaber smerte og funktionsfejl i kropsvæv, organer og alvorligere sygdomme. De kan også forårsage depression, angst og masser af følelsesmæssige problemer. Fangede følelser kan gøre livet besværligt, men du kan slippe af med dem ved hjælp af The Emotion Code og lette din belastning for altid!

HeartWall
I tider med meget følelsesmæssig smerte eller stress kan dit hjerte virkelig blive såret eller skadet og det er her, hvor ordene” hjertesort kommer fra. Nogle gange skal vi lægge en form for beskyttelse eller en” væg “rundt om hjertet, men du kan ikke bygge en mur af ingenting.

Hvad ender med at blive brugt som “byggematerialer” er de mest almindelige overskydende energier i kroppen; Fangede følelser. Problemet er, at hjertevæggen ikke opløses alene, selvom du ikke længere har brug for det. At have en hjertevæg på lang sigt er som at leve i en beskyttelsesrum; det er nødvendigt på kort sigt at beskytte dig, mens “bomberne” falder, men hvis du fortsætter med at “leve” derinde, vil du føle dig trist, afbrudt og frustreret, og du kan endda ende med hjertesygdomme eller andre hjerteproblemer ned vej.

Den gode nyhed er, at hjertevæggen kan fjernes, en følelse ad gangen, som frigør dig til at leve fra dit hjerte, skabe overflod og finde sand kærlighed. Det handler om at leve livet i fuld balance.

Hvordan foregår en session?

Alle sessioner foregår online, hvor der arbejdes ud fra en fast protokol. Når de fangede følelser er identificeret “releases” de og du vil opleve reaktion inden for kort tid.

Hver session tager 30 min og kan bookes her.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på 4010 0220.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!