TalentAkademi

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

TALENTAKADEMI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Vi udbyder et aktions kursus i talentudvikling, hvor der bliver fokuseret på ‘best practice’ indenfor talentudvikling, ledelse og organisation.

Som en ledende organisation indenfor talentudvikling, assessment og talentudviklings programmer, vil vi give dig værktøj der skaber indsigt i egne talenter og samtidig gør dig til en dygtig talentudvikler, der skaber forretningsorienterede styrker for den enkelte og organisationen.

Invester 3 dage, og få en metode til at identificere talenter, udvikle talenter samt skabe det udviklingsmiljø omkring talent udvikling som forskningen så tydeligt siger er kritisk for succes. Ønsker du at afslutte med en CATI (Certified Associate TI) certificering så er det en oplagt mulighed. Senest har deltagerne arbejdet for virksomheder som Nordea, Berlingske, Adecco, Erhvervs Akademiet og CBS.

Det er et åbent kursus forløb, hvor der vil være deltagere der målrettet går efter at blive certificeret, bruge metodikken i forskning omkring talentudvikling eller skabe selvindsigt og en platform for egen udvikling.

Vi afholder løbende åbne træningsforløb.

Tilmelding: Send en e-mail til per@talentinsights.biz

Hvad får du
En gennemprøvet tilgang til at foretage assessment af medarbejdere, konstrueret så såvel HR som linje ansvarlige kan bruge værktøjet. Fremgangsmåde og teknikker kan bruges inden for leder- og medarbejder-udvikling, styrkedrevet forandringsledelse, rekruttering og andre opgaver, hvor selvindsigt /indsigt i styrker er motivationen.

Du får adgang til din egen testplaform, og vi vil løfte sløret for nogle nye måder at arbejde med assessment på. Alt materiale findes på dansk eller engelsk, du vælger selv.

Bliv en del af et netværk af certificerede konsulenter, der arbejder med positiv og konstruktiv udvikling.

Udbytte
Du og din virksomhed får papir på dine kvalifikationer. Dine kompetencer kan straks efter kurset omsættes til handling, da vi arbejder aktionsorienteret i hele forløbet. Du vil være klædt på til at kunne gennemføre assessment forløb på egen hånd, og vil hurtigt kunne omsætte det til udvikling og værdi. Du får en meget præcis terminologi omkring talentudvikling og det at udvikle andre mennesker positivt. Som certificeret konsulent får du adgang til hele assessment systemet.

Kompetencekrav
CATI er for dig der har arbejdet med udvikling, rekruttering og personaleudvikling i et par år, mens CPTI (Certified Professional TI) er overbygningen.

Eksamensformen
En skriftlig hjemmeopgave, mellem 3 og 5 gennemførte assessment forløb under supervision samt konkrete udviklingsplaner.

CATI er varig og kræver ingen re-certificering, mens CPTI kræver at man minimum gennemfører 30 assessments pr. løbende 12 måneder og deltager i workshops og andre uddannelsestilbud. Certificering kan fratages såfremt kodex for Professionel Personvurdering overtrædes.

Praktisk information
Kursusformen er 2 dages træning, en periode til at gennemføre 3 tilbage-meldinger, studere og kommentere certificeringsmaterialet efterfulgt af 1 dags træning.

Vi afholder certificering på cphusiness, Nansensgade 19. Centralt i København, 10 min. gang fra Nørreport Station.

Alle dage i tidsrummet 9:00 – 16:30. Alle vil inden kurset have gennemført TalentIndikator© testen og modtaget tilbagemelding. Vi vil i løbet af kurset bruge hinandens talent profiler.

Kontakt per@talentinsights.biz  for spørgsmål.

Pris for deltagelse kr. 12.500 + moms, incl. materialer, forplejning, TI test til brug for certificeringen, coaching undervejs og inden eksamination samt selve eksamen.

“Det har været en oplevelse at blive ført tættere på TalentIndikatoren og se de utrolig mange muligheder det testværktøj rummer – ikke mindst i forhold til andre jeg tidligere har været præsenteret for. Tak igen for jeres smittende entusiasme, som ikke er til at tage fejl af. Den beriger hele indlæringsprocessen.” Kursist

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!