TalentIndikator

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

TALENTINDIKATOR

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]TalentIndikator-testen er baseret på Gallup Internationals undersøgelse af, hvilke talenter der er tilstede hos medarbejderne i  de virksomheder, som har størst succes set over en længere årrække.

Det er en test, der afdækker hvilke talenter og styrker man har, med andre ord, hvilke tankemæssige præferencer man har. Vi afdækker hvilke neurologiske præferencer man har for dermed at kunne sætte ord på hvilke typer problematikker man naturligt har det let med, og hvilke man vil have det svært med. Som individer kan mennesket det meste, men noget falder mere naturligt end andet – og det er det vi afdækker.

Vi arbejder med 440 spørgsmål, præsenteret som 220 parvise udsagn, hvor man skal vælge det af de to udsagn man bedst beskriver en selv, og herefter tildeler man en værdi på en 3 punkts skala. Der er indbygget intern konsistens kontrol, og hver enkelt af de 34 faktorer bliver eksponeret 12 gange i løbet af testen. For at afspejle virkeligheden er der afsat 20 sekunder til at besvare hvert spørgsmål, tiden er synlig og tæller ned hver gang man skifter spørgsmål. Har man først svaret eller er tiden udløbet kan man ikke returnere til spørgsmålet igen – vi søger den spontane, reelle ikke påtagede indstilling fra den enkelte respondent.

Nedenfor eksempel på hvordan et skærmbilled er bygget op:

ti_test_opbygning

Denne unikke arkitektur gør det muligt at besvare 440 spørgsmål må mindre end 35 min.  i gennemsnit, hvilket  betyder at den enkelte ikke føler at der skal investeres alt for lang tid i selve testen – det vigtigste er at få en reel tilbagemelding, og bruge tiden til selvindsigt og udvikling.

De bagvedliggende algoritmer tager højde for tilvalg, fravalg, vægtfaktorer, manglende valg, udløbet tid, konsistens i besvarelsen og manglende besvarelse. Vi benytter såvel absolutte som relative abstraktioner. Der arbejdes med nominelle og ordinal skalering samtidig for at kunne fange et så validt billede som muligt.

Disse 34 talenter præsenterer vi i udvalgte forretningsmæssige sammenhænge, for på den måde at illustrere, hvad denne unikke konstellation af talenter vil krystallisere sig til i forbindelse med udvist adfærd, udvist diskussion/konflikt håndtering, hvilke team roller man er bedst egnet til, hvordan og hvilke krav man stiller til viden og information og endelig hvilke psykologisk spænd man udviser på en OCEAN referenceramme. (Openness to Experience, Conscientiousness ‘Work Ethic’, Extraversion, Agreeableness og Natural Reactions). OCEAN er også kendt som de 5 primære personlighedsfaktorer.

TalentIndikator er tilgængelig på dansk, svensk, norsk, finsk, tysk og engelsk.

TalentIndikator viser, hvad det enkelte individ har naturlig flair for, ikke hvad individet potentielt kunne ønske sig, og vi bruger denne assessment metode som første og vigtigste fundament for selvindsigt og udvikling af den enkeltes talenter/styrker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!