Rekruttering

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

REKRUTTERING

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Jeg bruger TalentIndikator til rekruttering

Sammenhængen mellem talent og succes på jobbet gør TalentIndikator til et stærkt værktøj, når du ansætter nye medarbejdere. TalentIndikator er en test, der finder kandidatens talenter.

Gallup International har lavet en undersøgelse, der viser at talent har større betydning for succes på jobbet, end uddannelse og erfaring.

Sådan hjælper TalentIndikator i hele processen
Det er ikke usædvanligt at modtage 300 ansøgninger til en ledig stilling. Arbejdet med at læse dem er tidskrævende. Det er forbundet med en risiko, der er et kendt problem. Næsten halvdelen af de egnede kandidater bliver overset. Og ofte møder du aldrig den bedst egnede.

Når du har fokus på kandidaternes talenter, løber du ikke den risiko. TalentIndikator hjælper dig med at finde den rigtige kandidat til jobbet og virksomheden.

Hurtig sortering. Du kan nemt sortere 300 ansøgninger til 25 relevante kandidater.

Målrette annoncer. Testen gør det nemt for HR at målrette sine annoncer. Et godt jobopslag tiltrækker de rette kandidater.

Troværdighed. Testen er designet så den ikke kan manipuleres. Den har høj troværdighed.

Nem tilbagemelding. Rapporten gør det nemt at give en personlig og positiv tilbagemelding.

Spørgsmål. TalentIndikator kan udskrive spørgsmål til kandidaten som HR kan bruge ved tilbagemeldingen.

Kulturelt fit. Testen viser om kandidaten vil fungere med den kommende leder og team. Den sikrer, at du finder den medarbejder, der passer bedst i teamet. Slut med at ansætte på mavefornemmelse.

Udvikling. TalentIndikator viser medarbejderens naturlige talenter. Det er en test, der følger medarbejderen. Derfor er den egnet til udvikling af medarbejderen.

Ledelse. Teamets leder får lettere ved at se, hvordan han eller hun bedst leder sit team.

Projektgrupper. Når du kender dine medarbejderes talenter, bliver det lettere at sætte en gruppe sammen til at arbejde på et projekt.

En test du kan stole på
TalentIndikator har 440 spørgsmål. De er sat sammen efter et system, der ikke kan manipuleres. Hele testen tager cirka 30-45 minutter at gennemføre.

Validiteten på testen er målt til 0,92. Normen for andre tests ligger under 0,70. Det betyder, at testen rammer rigtigt på 92 ud af 100 kandidater. TalentIndikator er en af verdens mest valide tests.

Den giver et klart billede af, hvad du kan forvente og hvordan du kan bruge det. Derfor bruger jeg TalentIndikator til rekruttering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!