Hvem er jeg

Hvem er jeg? 

Jeg har 25 års erfaring som headhunter, konsulent, foredragsholder og high performance træner for især unge sportsatleter. Jeg uddanner mig løbende, senest som BWRT® træner (BWRT® står for BrainWorking Recursive Therapy). Jeg er også særlig stolt af at være Vegetativ Træner. En træningsform, der anvendes af mange internationale atleter med fantastiske resultater.

Mission

Jeg drives af at hjælpe mennesker til at udfolde deres fulde potentiale, iscenesætte deres naturlige talenter og have et positivt mindset. I forbindelse med rekruttering sikrer jeg et match mellem den enkelte kandidats talenter, mindset og virksomhedens behov.

Jeg tror på, at vi med fordel kan gøre meget af det, som vi er gode til ved at bringe vores toptalenter i spil i alle områder af vores liv. Det giver energi og glæde for os alle både som individ og som en del af en virksomhed. Vi undgår stress ved at vende blikket mod det, vi kan – frem for at fokusere på det modsatte.

Talenter

I mit arbejde med mennesker og virksomheder bringer jeg mine 3 personlige toptalenter som individorienteret, målrettet og idérig i spil.

Med et individorienteret talent ser og forstår og ser jeg det unikke i det enkelte menneske. Jeg spotter naturligt potentialet og mulighederne for udvikling i enhver situation og ethvert individ. For mig er der altid en løsning eller en kandidat. Som individorienteret har jeg evnen til at hjælpe mennesker med at yde deres bedste og til at spotte og iscenesætte deres talenter og også deres udfordringer. Jeg skræddersyr indsatsen til den enkeltes behov og den specifikke situation.

Med et målrettet talent drives jeg af at opnå mine mål og i processen er jeg udholdende, aktiv og hårdtarbejdende. Jeg skaber hurtige resultater gennem min indsats og jeg kan skære igennem, når det er nødvendigt. Min målrettethed bliver et drive til at nå de ønskede resultater og den enkeltes fulde potentiale.

Som idérig søger jeg nye vinkler og drives af at tænke i muligheder. Jeg er skabende, kreativ og proces- og udviklingsorienteret. Jeg spotter hurtigt, når noget med fordel kan gøres anderledes.

Mine sportshistorier som eksempel på, hvordan målrettethed og optimering af muligheder skaber resultater

Som ung håndboldspiller tog jeg til den nærmeste storklub i håb om, at jeg kunne blive så god som muligt og nå næste niveau. Hurtigt stod det klart, at jeg var ikke var den bedste og ej heller den næstbedste. Denne indsigt rigere gik jeg fra i starten at gå efter en mulig landsholdsplads til at sigte efter en plads på førsteholdet.

Et kig rundt på holdet gjorde det klart, at målmandsposten var den svageste position. Jeg tog kampen op, selvtrænede og fik ekstra træning af erfarne målmænd fra seniorholdene. Efter 6 måneder fik jeg pladsen som nr. 2 målmand med straffekast som spidskompetence.

På 1. holdet med hcp 18

Som 35-årig var håndhold opgivet og min opmærksomhed faldt nu på golf. Jeg havde spillet som barn, jeg havde en stor viden om det mentale, så kursen blev sat. Jeg satte mine personlige mål op: jeg ville lære at spille golf, opnå et hcp på under 10 og på 1. holdet i Hedeland Golfklub. Jeg trænede, visualiserede, tog ekstra træning, læste bøger for at få ny læring og spillede matcher. Efter halvandet år og med hcp 18 blev jeg tilbudt en plads på 1. holdet med 5 18-årige. Begrundelsen var, at min indsats og tilgang skulle inspirere resten af holdet. Jeg opnåede også en enorm personlig sejr, da jeg i Foursome vandt over en tidligere landsholdsspiller.

Der er altid en løsning og kæmpe energi, når man bringer sine talenter i spil, har et skarpt fokus og går målrettet efter ens drømme.

Nysgerrig? Kontakt mig på 4010 0220.

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!