Foredrag

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_color=”#ffffff” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

FOREDRAG

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”0.8″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-search” color=”Accent-Color”]Fra Critter til Power State

Bettina Wæde har holdt foredrag i udlandet, sportsklubber og i danske virksomheder om fremtiden.

De unge generationer begynder på arbejdsmarkedet med et krav om at bruge deres talenter. De opsøger grupper, hvor de passer ind kulturelt. Det gælder både i fritid og karriere.

Den lidt ældre generation er begyndt at stille de samme krav. De vil også have mere ud af både arbejde og fritid. De vil finde en balance, der give mere livsglæde.

Hvad betyder det for virksomhederne? – Det er tid til forandring.

Hvad er vi gode til?

I dette foredrag har jeg fokus på de styrker og talenter, vi allerede har. Jeg viser, hvordan vi kommer i gang med at bruge dem.

Gallup har lavet en undersøgelse der viser, at det kun er 20 % af os, der får lov til at bruge vores stærkeste sider.

Vi lever i en verden, hvor folk har flere muligheder for at bruge deres talenter. Hvis de ikke får lov til at bruge dem på arbejdet eller i sportsklubben, så finder de et andet sted at være.

Du har flere talenter, men det er ikke sikkert, at du kender dem. Du får indsigt i dine egne eller dine medarbejderes talenter. Når du kender dine talenter, så er det nemmere at bruge dem.

“Stor ros til dig for dit oplæg. Det var super godt både indholdsmæssigt og leveringsmæssigt. Så tommel op herfra.” – Direktør.[/text-with-icon][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#ffffff” background_color_opacity=”0.8″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-play” color=”Accent-Color”]TalentIndikator viser dine talenter

TalentIndikator er et værktøj som er baseret på Gallup Internationals undersøgelse. Resultatet af undersøgelsen viser, hvilke talenter succesfulde virksomheders medarbejdere har.

Jeg bruger værktøjet til at finde ud af, hvad den enkelte person har naturligt flair for. Det handler ikke om at udvikle personen til at passe ind i virksomheden. Det handler mere om at bruge personens naturtalent.

Det giver indsigt i dig selv. Fra sportens verden har jeg lært, at de bedste muligheder for personlig udvikling findes der, hvor vores talenter er størst.

Det får du

– Du lærer hvad et talent er og hvordan vi afdækker det.

– Jeg gennemgår de forskellige talenter. Det giver dig større indsigt i dig selv og din omverden.

– Vi taler om kulturelt fit. Jeg viser, hvordan vi måler det og giver eksempler fra sportens verden.

– Vi laver en sjov praktisk øvelse, der viser, hvordan vi bliver gladere, når vi får lov til at bruge vores talenter.[/text-with-icon][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-tag” color=”Accent-Color”]Foredragsholder: Bettina Wæde, mobil 40 10 02 20

Bettinas to top talenter er at være fremtidsorienteret og individorienteret. Hun er særligt god til at se menneskers potentiale for fremtiden.

Målgruppe:
Direktører, ledere og medarbejdere, institutioner og sportsklubber. I foredraget indgår praktiske øvelser.[/text-with-icon][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#e8e8e8″ background_color_opacity=”0.8″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-search” color=”Accent-Color”]

Rekruttering og ledelse af Millennials & iGens

Lyder det som en udfordring at rekruttere Millennials og iGen (generation Y og Z)? Så er dette foredrag lige dig!

I 2025 vil 75% af den globale arbejdsstyrke bestå af Millennials og den næste iGen er stærkt på vej. De vante til at bruge teknologi og bruger op til 6 timer på sociale medier hver dag.

I dette foredrag lærer du at tiltrække og rekruttere unge mennesker i fremtiden. Du får inspiration til, hvad du kan gøre for at komme i gang. Jeg hjælper dig med at forstå de unges behov og ønsker, så du er bedre klædt på til at rekruttere Millennials.

Vi lever i en digital verden. De unges adfærd online er præget af et ønske om autencitet og tilgængelighed. De virker utålmodige. De unge har et behov for at samle oplysninger, om virksomheder og personer inden de går i dialog. Det er en online adfærd, der er kommet for at blive.

Det giver nye udfordringer, når vi rekrutterer og leder de unge generationer. Det skal vi kunne agere i. Virksomheder og konsulenter i rekruttering bør tænke over, hvordan de bedst tiltrækker i fremtiden.

Fire temaer:
Kandidat: Hvad karakteriserer de unge generationer i dag, og hvordan vil de ledes?
Proces: Hvorfor skal vi se rekrutteringsprocessen som en købsproces?
Branding: Hvordan skaber vi opmærksomhed på vores jobs og virksomhed?
Teknologi: Hvilke værktøjer skal vi bruge, og hvad betyder big data i HR-regi for virksomheden?[/text-with-icon][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#e8e8e8″ background_color_opacity=”0.8″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-play” color=”Accent-Color”]Udbytte:

Introduktion til de unge generationer, Millennials og iGen. Du får inspiration til, hvordan du bedst rekrutterer og leder dem. Foredraget er fyldt med konkrete ideer til at fremtidssikre din rekruttering. Bettina Wæde er headhunter med over 25 års erfaring, der bl.a. har været inviteret til England som Keynote Speaker for engelske headhuntere. Du får konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme.[/text-with-icon][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-tag” color=”Accent-Color”]

Målgruppe:

Du er leder, HR-konsulent, ansvarlig for rekruttering eller medarbejdere. Du er interesseret i at sikre virksomheden og evnen til at tiltrække medarbejdere i fremtiden.

Udbydes som foredrag til større eller mindre gruppe eller 1:1 som inspiration.

Pris: Kontakt os.

Foredragsholder: Bettina Wæde, mobil 40 10 02 20

BOOK PÅ +45 4010 0220 DOWNLOAD BROCHURE

[/text-with-icon][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!