Coaching

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Personlig udvikling handler i min optik om at opnå en større selvindsigt. Om at kende og forstå egen kapacitet og realisere hele potentialet. Kort sagt: det handler om at finde ens drivkræfter og turde handle i forhold til at skabe forvandling.

 Vi må træde et skridt tilbage og stoppe med at lade os styre af tanker og følelser, – det er kun os selv, der kender svarene. Ofte er det dog en stor fordel at have en coach på sidelinien, der støtter og giver feedback undervejs. En coach, der kan guide i arbejdet med at dyrke talentet eller potentialet i den enkelte.

Hvordan foregår det?
Coaching sessionerne foregår individuelt og varer cirka en time pr. gang. Det er personlig udvikling, der er i centrum, og derfor ligner to forløb sjældent hinanden. Ved et indledende møde afstemmer vi forventninger og lægger en udviklingsplan.

En involveret sparringspartner
Vi følger udviklingen tæt. Vi mødes en til to gange om måneden og har kontakt via e-mail og telefon i hele perioden. På den måde får du et personligt udviklingsforløb, der skaber værdi, og ikke bare ender som en ”mappe i reolen”. Du får en objektiv og involveret sparringspartner, der er med til at sikre, at du effektivt når dit mål, og samtidig bringer dit potentiale i spil.

Det konkrete udbytte kan f.eks. være:

 • Definition af mål
 • Udviklingsplan
 • Indsigt i egen motivation
 • Realisering af potentiale
 • Stresshåndtering
 • Visualisering
 • Angsthåndtering

JOBRÅDGIVNING

Jeg hjælper også folk med at finde deres næste job. Jeg tager altid udgangspunk i at skabe det rigtige fundament for din jobsøgning og sammen udarbejder vi en plan.

Hernæst kommer:

 • Opsætning af CV
 • Ansøgning
 • LinkedIn profil
 • Samtale træning

Jeg har skrevet bøger, holdt foredrag og haft individuelle forløb i mere end 20 år. Mine kunder nyder gavn af, at jeg også arbejder som Headhunter. Jeg får folk i job.

Bonus
Jeg introducerer dig til en dybtgående åndedrætsteknik, som vil gøre en stor forskel for dig. Se mere om vegetativ træning her.

BOOK tid på +45 4010 0220.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” bg_color=”#f2f2f2″ scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”2%” bottom_padding=”2%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”0.8″ background_hover_color_opacity=”0.5″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

LÆS BLOGINDLÆG “Sådan skaber jeg synlig forvandling” [button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://bettinawaede.dk/blog/2015/03/13/saadan-skaber-jeg-synlig-forvandling/” text=”Klik her” color_override=””]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”2%” bottom_padding=”2%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”3879″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

ebog “Nyt job tak!”

Få at få det optimale udbytte af din jobsøgningsproces, skal du sætte dig selv i fokus, være troværdig og sende de rigtige signaler, når du kommunikerer. Med bogen ”Nyt job – Tak !!! hjælper Coach og Headhunter Bettina Wæde dig, så du går den direkte vej mod drømmejobbet.

Med bogen får du

 • Tips & tricks til din nsøgning, CV og LinkedIn profil
 • Effektive mentale værktøjer
 • En ”gameplan” og skabeloner til din jobsøgning
 • Inspiration fra tidligere jobsøgere

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.saxo.com/dk/nyt-job-tak_pdf_SX43274103″ text=”Køb her” color_override=””][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”2%” bottom_padding=”2%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

ebog “Hvad hvis nu du kan”

Vores tanker og vaner kan være medvirkende til, at vi ikke lever det liv i balance, der vil give os lykke og et godt helbred. Ofte er det vores frygt, der afholder os fra at ændre vores adfærd og gøre det vi virkelig gerne vil i livet. Når vi bevidst beslutter os for at ændre adfærd, bliver vi bevidstgjort om nødvendigheden af forvandlingen og erkender, hvad der er vigtigt for os og hvad der giver mening i livet. Det giver os modet til at slippe frygten og gå ind i forvandlingsprocessen.Vi må hver især tage ansvar og finde tilbage til os selv. 

Udbytte:

 • Introduktion til hvad der begrænser os
 • Forskellige værktøjer til forvandling
 • Forslag til plan for at sikre din udvikling

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.saxo.com/dk/hvad-hvis-nu-du-kan_pdf_9788799449620″ text=”Køb her” color_override=””][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”3841″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row]

Tilbud!

Prøv en Online QUICK session

Køb 30 minutters sparring til din jobsøgning fra en erfaren headhunter – Lige nu kun 450 kr!