BWRT

BWRT er en ikke-hypnose arbejdsmetode, der er en af ​​de mest moderne, hurtige og effektive terapier i verden, der arbejder med forskellige udfordringer. Ønsker du at stoppe med at lave nogle ting, der ikke virker for dig, vil du begynde at gøre ting, som du tror vil være gavnlige? Så er BWRT perfekt.

BWRT er en gennembrudsmetode, der blev udtænkt af Terence Watts, den verdenskendte terapeut, forfatter og lærer. Det er en hurtig terapi, der virker ved at ændre de uønskede mønstre i vores hjerner, der holder os fast i den tilstand, vi er i, og oplever de samme problemer, som du har svært ved at ændre på egen hånd.

Brain Working Recursive Therapy (BWRT) er en utrolig kraftig proces, der har evnen til at smelte dine problemer som om de aldrig var der i første omgang. Det kan bruges til mange problemer og betingelser og du behøver for eksempel ikke at fortælle mig præcis alle dine personlige og private oplysninger.

Vidste du, at der har været undersøgelser foretaget på den menneskelige hjerne (Benjamin Libet 1983), der viser, at vi ikke har bevidst fri vilje? Det betyder, at når du tror, at du vælger at handle, tænke eller føle på en bestemt måde, er sagen faktisk sådan, at en del af din hjerne allerede har begyndt denne proces, før du bevidst vidste noget om det.

Så hvor svært ville det gøre det til at gennemføre ændringer for at lindre problemer og problemer, du lever med – når du tidligere har gjort noget af disse ting, har din hjerne allerede startet processen en hel tredjedel af et sekund før du vidste faktisk, at det var, hvad du skulle gøre.

BWRT er fantastisk til atleter og andre, der ønsker et større fokus, ændre deres reaktioner, fri af angst (præstation), håndtere altid at blive bedømt, opbygge modstandskraft osv. osv.

“‘BWRT®’ står for ‘BrainWorking Recursive Therapy®’, en model af psykologi og psykoterapi skabt af britisk professionel terapeut, Terence Watts, MCGI. Det er en helt fortrolig metode, der ikke kræver, at du afslører dine private oplysninger eller personlige hemmeligheder til din terapeut og udføres i en helt bevidst tilstand. Det bruger ikke hypnose eller mystiske begreber – det er helt logisk, praktisk og jordnært og behøver kun at vide, hvad du vil ændre i dit liv, for det bliver helt succesfuldt. Kun certificerede praktikere er blevet uddannet til at levere BWRT®, og alle skal overholde en streng etisk kodeks. Få mere at vide på www.bwrt.org ”

Udtalelse fra seneste BWRT kunde – ung fodboldspiller:

Udfordring bange for at lave fejl.

XXX har været til uofficielt DM i fodbold i weekenden. Hun har fået så sindssygt meget ros og har spillet helt fantastisk. Hendes træner er fuldstændig på røven over hendes præstation og hun havde scoret et vildt mål langt ude og med venstrebenet. Der er sket en kæmpe forandring med hende efter hun har været ude hos dig.