Hvorfor Pro Atleter træner koordination

Vores hjerner er aktiveret konstant, men vi anvender kun en meget lille del af vores samlet kapacitet. Med koordinationstræning får vi muligheden for at aktivere en større del af hjernens ressourcer og dermed øge den mentale styrke. Vi bliver langt bedre til at bevare fokus uden at lade os forstyrre af indre eller ydre påvirkninger. Koordinationstræning er et perfekt supplement til den tekniske træning.

Træningen består af en række øvelser, der udfordrer krop og sind og stimulerer hjernen til at skabe nye forbindelser. Sværhedsgraden øges gradvist, men har også fokus på, at det skal være sjovt. Glæde er en vigtig del af at dyrke sport på højt niveau. Du bliver bedre til at træffe de rigtige beslutninger under kamp såvel træning, og opnår større fleksibilitet i kropsbevægelserne.

Vi træner:

 • Fleksibilitet
 • Samsynet
 • De kognitive evner

Målet
Målet er at skabe flere hjerneforbindelser igennem bl.a. at bringe forskellige hjernehalvdele i spil. Det sætter hjernen i stand til at arbejde hurtigere, mestre opgaver og udfordringer på højere plan i sport.

Udbytte:

 • Bedre psykiske og fysiske præstationer
 • Øget effektivitet og reduceret fejlmængde
 • Forbedret koncentration, hukommelse og indlæringsevne
 • Lettere tilgang til problemløsning
 • Øget selvsikkerhed og evne til at arbejde selvstændigt
 • Forbedret motorik og koordination
 • Emotionel stressreducering og fysisk afslapning
 • Forbedret balance

Kan trænes individuelt eller som hold.

Interesseret?

Kontakt mig på +454010 0220.

 

Bettina Wæde

About Bettina Wæde