Job2people/jobfee er lukket

Er du virksomhed så er det desværre ikke længere muligt at lægge stillingsopslag på job2people.dk - Tak for interessen.!

Er du jobsøgende og gerne vil oprettes i Bettina Wæde´s CV database så klik her ellers er du velkommen til at klikke rundt på siden - husk at besøg vores webshop der både henvender sig til virksomheder såvel private personer.

Venlig hilsen

Peter Sørensen
+45 5052 3010

 

 • Ellegaard Data

  Ellegaard Data har samarbejdet med Bettina Wæde af flere omgange, senest da vi skulle ansætte ny projektleder. Tidligere i forbindelse med to programmør-ansættelser. Vi vil bestemt benytte dig igen, fordi vi hver gang har oplevet en god proces med gode resultater.

  Adm. Direktør Thomas Ellegaard , Ellegaard Data ApS

 • Henrik Stanley-Madsen

  Bettina er en god sparringspartner som har fingeren på pulsen omkring, hvad der sker i jobmarkedet. Hendes netværk og hendes evne til at researche gennem sociale medier er ganske unik i DK. Jeg anbefaler, at Bettina finder et udvalg af gode kandidater og derfra tage over.

  Henrik Stanley-Madsen Direktør Datakomm A/S , Datakomm A/S

 • Jacob Høedt Larsen

  Vi har valgt at have et fast samarbejde med Bettina Wæde omkring rekruttering, blandt andet pga. hastigheden. Når vi skal have en ny medarbejder, kan vi ikke bruge måneder på at ansætte vedkommende, hvilket typisk sker pga. travlhed, når vi selv styrer processen.

  Vicedirektør, Jacob Høedt Larsen , Habro & Finansgruppen

 • Christian Nøhr

  Vores samarbejde fungerede godt blandt pga. Bettinas ligefremme facon og gå-på-mod i forhold til en opgave, der på forhånd ikke var let. Klar afrapportering også, når der ikke skete noget. Der er handling bag, og der udføres altid et stort arbejde, så får de bedste.

  Christian Nøhr , Christian Nøhr - tidligere IT-chef i Magnetix

 • Ework

  Tak for et godt samarbejde, som jeg oplevede blev baseret på en åben, ærlig dialog. Med din evne til hurtigt at forstå mit behov, ydet et stykker godt search arbejdet - fik vi de rigtige kandidater og den helt rigtige ansat.

  Jesper Hendriksen Sales Director at eWork , ework